Topklasse undervisning – uden at overdrive!

Kampsport i Odense har i forbindelse med Great Danes’ åbning fået en helt ny betydning. Vi har samlet flere af landets bedste kampsports eksperter under ét tag – og de er der for at undervise dig!

Hos GDFC får du undervisning i topklasse af dedikerede instruktører med mange års erfaring indenfor konkurrence-træning og undervisning.

Klik dig ind på de forskellige hold, for at læse meget mere om vores instruktører.

Hvad kan jeg træne hos jer?

Kampsportsklubben ligger i Odense C og tilbyder MMA, BJJ, K-1, No-Gi Grappling (også formiddag), Fighter Kids og BurnOut Fitness.

Du kan derfor både træne stående og gulvkamp – med og uden gi – og en kombination af det hele. Du kan træne ubegrænset på alle hold for én pris om måneden eller betale et drop in beløb pr. træning. Vi ligger i Odense C tæt på havnen.

Jeg har ingen erfaring, er lidt ung/gammel – er det noget for mig?

Vi byder alle velkomne – også børn, som kan træne hos os på vores børnehold Fighter Kids.

Vi er ikke et endnu et fitness center i Odense, eller en personlig træner, der guider dig gennem et vægttabsforløb. Vi er til gengæld et godt gammeldags dog fornyet og moderne kampsports klub. Her kan du træne på en lidt sjovere måde og alligevel tabe dig og få strammet op, øge din selvtillid og blive stærkere. Din evne til at forsvare dig selv, vil også højnes.

Vi vægter et godt sammenhold. Der skal være plads til alle og man skal gå glad hjem.

Er det dyrt?

Vi anser os selv som en billig klub, da vores udbud af trænere og hold, som man kan træne ubegrænset på, er af høj kvalitet sammenlignet med prisen. Vi holder desuden vores lokaler og faciliteter rene og pæne. Vi er fantastisk placeret i byen og vi er nemme at komme i kontakt med, både i klubben og via mail og Facebook. Kontingentet går til at vedligeholde alt dette.

Kan jeg prøve i første omgang?

Kig forbi, vi bider ikke 😉 Vi har kaffemaskine og vores bestyrelse er stort set altid repræsenteret i klubben i åbningstiden. Læs også mere om vores hold, instruktører og børnehold under de forskellige faner. Kontakt os endelig på mail eller Facebook, hvis der skulle være spørgsmål. Vi svarer hurtigt!

Går du med en fornemmelse af, at du vildt gerne vil træne, men stadig ikke er sikker. Så kig forbi til en uforpligtende gratis prøvetime – du får en gratis time på hvert hold, vi har.

Læs anbefalinger af klubben på Facebook her.