Mixed Martial Art

Du kan dyrke MMA i Odense og mærke suset i den verdenskendte alsidige sport – bedre kendt fra UFC. Cardioen, styrken og livsglæden ikke har andet valg end at stige i niveau.

Som navnet kendetegner, er sporten en blanding af flere forskellige teknikker fra flere kampsportsgrene, som fx brydning, thai boksning og submission wrestling, som gør, at man har kampe, der foregår både på gulvet og stående.

Mixed Martial Art eller direkte oversat ’blandet kunst kampsport´ er vundet ind i Danmark de seneste år. UFC og andre store MMA stævner har blevet mere og mere normalt at se for hele familien og fordommene er blevet mindre.

MMA Odense Head Coach Martin Kampmann

MMA Elite – for den erfarne

Kampmann giver vores Elite hold de rette redskaber til vores udøvere, så de kan skabe sig en karriere inden for MMA. Ønsker vores Elite udøvere at gå Pro, er det på egen hånd og i samarbejde med en ekstern Manager, der skrives kontrakt med, hvis ønsket.

Se Elite holdets træning på vores YouTube kanal.

MMA Elite holdet. Foto taget August 2021

MMA Regular – for den nye og lidt erfarne

Er du helt ny i MMA og ønsker at prøve MMA i Odense, er det vores Regular hold, du skal starte på. Jonas og Jonas bliver begge undervist af Martin Kampmann på Eliten og er begge kæmpere. De underviser hver deres dag på Regular og giver tilsammen en dynamisk og udbytterig undervisning.

På Regular lærer du de basale teknikker, og lærer at passe på dig selv, få en solid balance, at begå sig med slag og spark og lære at kæmpe mod en anden person. Vores Regular hold er altid stort, hvilket giver en bred palette af udøvere, der kan træne med hinanden og blive endnu bedre hurtigere. Når du er klar, vil du blive tilbudt at komme på Elite holdet.

MMA Regular holdet. Foto taget August 2021

Dine undervisere

MMA holdet er opdelt i Regular og Elite. Elite holdet er en blanding af erfarne udøvere, samt Pro og Amatør kæmpere. Din MMA Head Coach, der holder en rød tråd i al MMA undervisning i klubben er UFC veteran Martin Kampmann.

Elite underviser Martin Kampmann
UFC veteran og Head Coach, MMA Elite, Martin Kampmann

Martin Kampmann, MMA Head Coach

Martin Kampmann er tidligere professionel MMA-fighter og debuterede i UFC i mellemvægtsklassen i 2006. Kampmanns base og ringhjørne var desuden en af de ti største klubber i verdenen, Team Alpha Male. Et godt ground game og disciplin er blot nogle af de begreber, der beskriver ham. Kampmann har kæmpet foran mere end 16.000 tilskuere og er et stort og respekteret navn i UFC-verdenen, hvor han har vundet 20 ud af 27 kampe. I Kampmanns undervisning vil man mærke den erfarne kæmper og den passionerede underviser og måske være så heldig at opleve et par af hans dance moves 🙂

Jonas Courdt Nielsen, MMA Regular Instruktør

Jonas Courdt Nielsen er en af klubbens MMA Pro kæmpere, som træner under Martin Kampmann. Han debuterede som pro ved Cage Warriors, hvor han vandt i første runde. Jonas havde 6 amatørkampe, inden han gik pro og har nogle års erfaring som instruktør i daværende Supreme Combat, Fighter Center. Jonas elsker at undervise og gøre fighterne endnu bedre i deres game.

Jonas Schmidt Christensen, MMA Regular Instruktør

Jonas Schmidt Christensen har dyrket MMA i adskillige år og har undervist på eliteplan. Han bruger sin sin erfaring og sine kompetencer som underviser til at styrke nye medlemmer i MMA i deres grundlæggende teknikker, inden de sendes videre til Elite holdet. Jonas træner også under Martin Kampmann og drager teknikker og øvelser ind i sin egen undervisning af elever.

Træningsudstyr består af skinnebens beskytter, små handsker, skridtbeskytter og tandbeskytter. Som medlem får du rabat ved Nippon Sport.

MMA Fight Cage Winner
Fighter Foto fra MMA eventet Cage Warriors

Du får som medlem i klubben 20% rabat på køb ved Nippon Sport.
Du finder også en køb og salg gruppe på Facebook kun med kampsportsudstyr.

Du kan få en prøvetime for 20kr. ved at registrere dig i MyFightbook. Læs om hvorfor det kræver en registrering og betaling på vores medlemsskab side. Læs også vores politik med vigtige opmærksomhedspunkter om træning i klubben under corona pandemien.

Du finder også vores holdtider i løbet af ugen på vores holdplan.

Følg os på vores Facebook side og Instagram profil. Når du er medlem, kan du anmode om medlemsskab på vores lukkede Facebook medlemsgruppe.

Klubben ligger tæt på havnen i Odense C, nærmere betegnet Victoriagade 40-44, 1. sal, 5000 Odense C.

MMA Regular opsamling