K-1

K-1 er et regelsæt, der har udviklet kampstilen med teknikker fra blandt andet Karate, Kung Fu og Kickboksning. Træningen hos os bærer primært præg af Kickboksning og består derfor af slag og spark. Du bærer boksehandsker og skinnebensbeskytter. Vil du træne Kickboksning i Odense, så kig forbi til en prøvetime.

Træningen hos os er hård, solid og læringskurven er stejlt opadgående. Du bliver afhængig og det store hold giver dig uanede muligheder af sparringspartnere.

Se vores YouTube video af K-1 træningen hos os.

Da vi åbnede et K-1 hold, hvor Kickboksning i Odense kom på dagsordenen, gik rygtet stærkt og antallet af holddeltagere steg, da Edis som underviser beviste, at der var hold i forventningerne.

Dine undervisere

Du er sikker på at være varm efter en grundig opvarmning og derefter står den på udsøgte tekniske slag og spark. Edis og hans hjælpetræner André coacher hele vejen rundt. Der lægges altid sparring ind, hvor Edis selv deltager og endeligt står den på styrketræning. Styrketræningen på K-1 holdet er berygtet i klubben. Din krop bliver sat på prøve i udholdenhed – og du bliver vild med det!

Edis Bazdarevic

Edis er født i Sarajevo, Bosnien-Hercegovina. Han begyndte fuldkontakt kampsport i 1993 og havde sin første af 18 kampe i 1995, hvoraf han har vundet 13 kampe gennem tiden. I 1998 deltog Edis i fuldkontakt Verdensmesterskabet i Dubrovnik, Kroatien og fik i 1999 sit sorte bælte i Kickboksning. Derudover blev Edis nr. 1 i Bosnien i 2004 i fuldkontakt, samt nr. 2 i low-kick og fuldkontakt i 2005 også i Bosnien.

Edis er trods sine hårde og tekniske slag og spark en utrolig hjertevarm person, som for nyligt er kommet til Danmark, men allerede mestrer danske sætninger, hvilket siger noget om Edis’ dedikation og disciplin.

André Nielsen

André dyrker K-1 og MMA i klubben. Han er en dygtig udøver og passioneret underviser. André kan give holdet rigeligt at arbejde på og sved på panden, samtidig med at han er enormt ydmyg og imødekommende.

Det praktiske

Du får som medlem i klubben 20% rabat på køb ved www.fit4fight.dk.

Registrer dig til en gratis prøvetime.

Følg os på vores Facebook side og Instagram profil. Som medlem af klubben kan du anmode om medlemsskab i vores lukkede Facebook medlemsgruppe, hvor du bliver informeret om nyt i klubben.

Foto taget August 2021