BurnOut Fitness

BurnOut Fitness i Odense er vores overall Fitness. Træningen er intens og styrke- og cardiobaseret. Der er øvelser med TRX, calisthenics, løb, slag og spark på puder og sandsække. Du kommer hurtigt ind i øvelserne og har mulighed for let opstart.

Flere af vores medlemmer er troligt fastgængere siden start og kan derfor hjælpe dig godt på vej og ind i træningen. Vi søger hele tiden flere og nye til holdet, så vi kan opretholde en god dynamik i vores sammensætning af medlemmer.

BurnOut Fitness holdtræning i Odense

Det får du

Vi har siden start af holdet fået positive tilbagemeldinger. Et af vores medlemmer har tabt 17kg og er næsten ikke til at kende. Smilet kan ses på langt afstand og vægttabet har krævet nyt smart træningstøj.
Det vigtigste for os er, at man føler sig velkommen og har lyst til at komme hver gang.

På holdet vil du derfor også opleve opbakning, sammenhold og holdånd. Der kæmpes hver gang for en armstrækker og mavebøjning mere og slag og spark på puder skal ikke være kønt, men effektivt.

Er du derfor interesseret i hård men virkelig sjov træning, som kan ændre din hverdag til det bedre, så er BurnOut Fitness for dig. Om du er mand eller kvinde, ung eller gammel, så kig forbi. Vi har kaffe på maskinen og formanden er ofte at finde i klubben.

Se en video af holdets undervisning og få en fornemmelse af stemningen og øvelserne.

Dine instruktører

Peter Kirkegaard er tidligere MMA kæmper og af den gamle skole, da MMA blev introduceret i Danmark. Han har siden da holdt sig i form med cardio- og styrketræning. Han nyder selv godt at sin undervisning og tager gerne en strækker eller 20 med resten af holdet – skulle han holde et break i sine kampråb.

Mich har også dyrket MMA i mange år og holder sig nu ung og i form med styrketræning. Han træner selv med, når han underviser og er utroligt rar, sympatisk og imødekommende. Mich sender BurnOut’erne på solide runder, men høster altid stor ros efter endt træning.

Kom op og få dagen nulstillet med en gang Fitness i Odense eller få hilst på Peter eller Mich og set holdet, inden du prøver første gang. Uanset, har vi kaffe på maskinen og første træning er gratis 🙂

Udstyr og det praktiske

Bær tøj, du kan svede og bevæge dig i. Vi har omklædning til kvinder og mænd, samt bad. Medbring også gerne drikkedunk, der kan dog købes kildevand i automaten.

Med tiden kan det blive rart med egne handsker, så man ikke skal dele med andre – det kan være lidt svedigt. Kig evt. på www.NipponSport.dk, hvor du kan købe udstyr med en rabatkode fra klubben og få 20% rabat.
Du skal bruge 16oz boksehandsker eller almindelige amatør MMA handsker, hvor fingrene er frie.

Der findes desuden en ny Facebook gruppe med køb, salg og bytte af kampsports udstyr.

Du kan få en prøvetime for 20kr. ved at registrere dig i MyFightbook. Læs om hvorfor det kræver en registrering og betaling på vores medlemsskab side. Læs også vores politik med vigtige opmærksomhedspunkter om træning i klubben under corona pandemien.

Holdet har sin egen Facebook side og Instagram profil, hvor du kan følge med i holdets træninger. De har også egen medlemsgruppe på Facebook, hvor information bliver slået op til intern brug.

Klubben ligger tæt på havnen i Odense C, nærmere betegnet Victoriagade 40-44, 1. sal, 5000 Odense C.