Fitness Boksning

Fitness Boksning i Odense. Træningen er intens og styrke- og cardiobaseret. Fitness Boksning byder på slag og spark på puder og sandsække, hvor du slipper for nærkontakt.

Flere af vores medlemmer har været trolige fastgængere på Fitness Boksning, siden vi startede holdet op i 2018 og kan derfor hjælpe dig godt på vej og ind i træningen. Vi søger hele tiden flere og nye til fitness i Odense, så vi kan opretholde en god dynamik i vores sammensætning af medlemmer.

Fitness i Odense

Det får du

Vi har siden start af holdet fået positive tilbagemeldinger. Et af vores medlemmer har tabt 17kg og er næsten ikke til at kende. Smilet kan ses på langt afstand og vægttabet har krævet nyt smart træningstøj.
Det vigtigste for os er, at man føler sig velkommen og har lyst til at komme hver gang.

På holdet vil du derfor også opleve opbakning, sammenhold og holdånd. Der kæmpes hver gang for en armstrækker og mavebøjning mere og slag og spark på puder skal ikke være kønt, men effektivt.

Er du derfor interesseret i hård men virkelig sjov træning, som kan ændre din hverdag til det bedre, så er Fitness Boksning i Great Danes for dig. Om du er mand eller kvinde, ung eller gammel, så kig forbi. Vi har kaffe på maskinen og formanden er ofte at finde i klubben.

Se en video af holdets undervisning og få en fornemmelse af stemningen og øvelserne.

Fitness Boksning holdet

Dine instruktører

Mich har også dyrket MMA i mange år og holder sig nu i form med sit elskede Fitness Boksning hold og styrketræning. Han træner selv med, når han underviser og er utroligt rar, sympatisk og imødekommende. Mich sender holdet på solide runder, men høster altid stor ros efter endt træning.

Kim har været med på holdet siden dets start og er så at sige oplært under Mich. Kim er glad for højt tempo og tunge løft og sætter nogle gode baner for holdet at træne på. Der bliver altid lavet en sjov og effektiv opvarmning, inden det seriøse tager over.

Udstyr og det praktiske

Bær tøj, du kan svede og bevæge dig i. Vi har omklædning til kvinder og mænd, samt bad. Medbring også drikkedunk med vand.

Med tiden kan det blive rart med egne handsker, så man ikke skal dele med andre – det kan være lidt svedigt. Kig evt. på Fit4Fight.dk, hvor du kan købe udstyr med en rabatkode fra klubben og få 20% rabat.
Du skal bruge 16oz boksehandsker eller sandsæk handsker.

Der findes desuden en ny Facebook gruppe med køb, salg og bytte af kampsports udstyr.

Registrer dig til en gratis prøvetime.

Holdet har sin egen Facebook side og Instagram profil, hvor du kan følge med i holdets træninger. De har også egen medlemsgruppe på Facebook, hvor information bliver slået op til intern brug.

Klubben ligger tæt på havnen i Odense C, nærmere betegnet Victoriagade 40-44, 1. sal, 5000 Odense C.

Fitness Boksning i Odense