No-Gi Grappling

No-Gi er som ordet antyder, træning uden en gi på, som man ellers har i den klassiske Brasilianske Jiu-Jitsu. No-Gi er en videreudvikling af Brasiliansk Jiu-Jitsu og foregår i tætsiddende træningstøj. Grappling i Odense er skabt af en gammel kending i miljøet, David Rosmon.

Kampsporten er blevet moderne, også i Danmark. Flere og flere melder sig til og vi mærker også en stigende interesse hos os. Vi har derfor valgt at lave en niveau opdeling af holdet, så der er et Elite hold og et Regular hold. Regular holdet er for dig, som er ny og vil udvikle dig gradvist. Elite er for dig, der har erfaring og ønsker at bygge videre på dine kompetencer.

Din træning

Vi har, udover vores aftentræninger, undervisning 2 gange om ugen om formiddagen. Læs mere om underviseren på formiddags holdene nedenfor. Der vil være undervisning i teknikker og der rundes også af med sparring.

Regular holdet er stødt voksende og udviklingen ved eleverne hæves hurtigt. Der er fokus på den grundlæggende træning i teknikker, balance, styrke og beherskelse. Efter Regular holdets undervisning, starter Elitens, hvorfor Elitens deltagere ind i mellem ruller med i slutningen af Regular undervisningen. Det er en kæmpe fordel at få lov at rulle med erfarne, hvor der allerede er beherskelse, men også overskud til at videregive læring.

Dine undervisere

David Rosmon er Head Coach i klubbens No-Gi disciplin. Han er Sort Bælte i BJJ, mangeårig kampsportsudøver og har erfaring fra Karate, MMA, BJJ og Grappling. Han er en underviser, der nørder og værdsætter de gamle værdier og normer i kampsport. Han har et stærkt game og er fascineret af benlåse, som ofte er en overset finesse i No-Gi.

David har elever, der stiller op til konkurrencer, hvor han tager med som coach. Her mærker man tydeligt, at de små detaljer tæller i elevens udøvelse i kampen. Der bliver givet feedback og lagt gameplan efter hver kamp.

Christian Delafontaine og Sigurd Rømer er instruktører på No-Gi Regular. De er to erfarne og kampsports glade unge mænd. Christian har primært erfaring med No-Gi og Sigurd træner både BJJ med gi og No-Gi, samt MMA. Sigurd er desuden hjælpetræner på klubbens BJJ Fighter Kids hold.

De tager begge hurtigt ved lære og drives af at lære fra sig. De er ydmyge i deres tilgang, men sikre i deres træning. Vi har efterhånden et solidt hold af No-Gi Regulars medlemmer og er taknemmelige for, hvordan Christian og Sigurd tager stort ejerskab på holdets udvikling og fællesskab.

Marcin Youshin og Tristan Regan deler undervisningen i No-Gi om formiddagen 2 gange om ugen. De er begge alsidige udøvere indenfor BJJ og No-Gi. De er ligeledes begge Brun Bælter i BJJ.

Marcin har udforsket både No-Gi og BJJ i Danmark, Polen, Canada og Tyskland, hvor han også har vundet mange medaljer og titler i store stævner som Grapplers Quest, NAGA, Danish Open, DGL og Polish Championsship.

Tristan er gammel kampsporstudøver inden for kickboxing og Jeet Kune Do og er nu brun bælte i Brasiliansk Jiu-Jitsu. Han værdsætter de gamle traditioner, men elsker at udfordre midler og måder til at få det bedste resultat, nu indenfor No-Gi og BJJ. Tristan er en født underviser, der støtter og udvikler på trænings partnere og elever.

Lidt om det praktiske

Træningstøj vil typisk være en t-shirt eller rashguard, samt shorts eller tætsiddende bukser, kaldet spats.

Du får som medlem i klubben 20% rabat på køb ved Nippon Sport.
Du finder også en køb og salg gruppe på Facebook kun med kampsportsudstyr.

Læs mere om, hvordan du bliver medlem på vores medlemsside. Du finder også vores holdtider i løbet af ugen på vores holdplan.

Følg os på vores Facebook side og Instagram profil. Når du er medlem, kan du anmode om medlemsskab på vores lukkede Facebook medlemsgruppe.