No-Gi Grappling

No-Gi er, som ordet antyder, træning uden en gi på. No-Gi er en videreudvikling af Brasiliansk Jiu-Jitsu og foregår i tætsiddende træningstøj.

Kampsporten er blevet moderne, også i Danmark. Flere og flere melder sig til og vi mærker også en stigende interesse hos os. Vi har derfor valgt at lave en niveau opdeling af holdet, så der er et Elite hold og et Regular hold. Regular holdet er for dig, som er ny og vil udvikle dig gradvist. Elite er for dig, der har erfaring og ønsker at bygge videre på dine kompetencer.

Din træning

Regular holdet er stødt voksende og udviklingen ved eleverne hæves hurtigt. Der er fokus på den grundlæggende træning i teknikker, balance, styrke og beherskelse. Efter Regular holdets undervisning, starter Elitens, hvorfor Elitens deltagere ind i mellem ruller med i slutningen af Regular undervisningen. Det er en kæmpe fordel at få lov at rulle med erfarne, hvor der allerede er beherskelse, men også overskud til at videregive læring.

No-Gi Regular træning
No-Gi Regular træning

Dine undervisere

Vi har, udover vores aftentræninger, undervisning 2 gange om ugen om formiddagen. Læs mere om underviseren på formiddags holdene nedenfor. Der vil være undervisning i teknikker og der rundes også af med sparring.

Nicolaj Kirk er brunbælte i Brasiliansk Jiu-Jitsu. Han har trænet BJJ i mange år og er en erfaren udøver, kæmper og underviser, også indenfor No-Gi. Nicolaj er nysgerrig og lærer fra sig med følelse og respekt for sin elev. Han er ydmyg i sporten og går til opgaven som underviser med samme ydmyghed.

Christian Delafontaine er instruktør på No-Gi Regular. Christian er lilabælte i BJJ. Christian tager stort ansvar for sit No-Gi hold og sin undervisning på holdet. Han drives af at lære fra sig og er skarp i sin læring

Marcin Youshin og Tristan Regan deler undervisningen i No-Gi om formiddagen 2 gange om ugen. De er begge alsidige udøvere indenfor BJJ og No-Gi. De er ligeledes begge sortbælter i BJJ.

Marcin har udforsket både No-Gi og BJJ i Danmark, Polen, Canada og Tyskland, hvor han også har vundet mange medaljer og titler i store stævner som Grapplers Quest, NAGA, Danish Open, DGL og Polish Championsship.

Tristan er gammel kampsporstudøver inden for kickboxing og Jeet Kune Do og er nu sortbælte i Brasiliansk Jiu-Jitsu. Han værdsætter de gamle traditioner, men elsker at udfordre midler og måder til at få det bedste resultat, nu indenfor No-Gi og BJJ. Tristan er en født underviser, der støtter og udvikler på trænings partnere og elever.

No-Gi Elite holdet
No-Gi Regular holdet

Lidt om det praktiske

Træningstøj vil typisk være en t-shirt eller rashguard, samt shorts eller tætsiddende bukser, kaldet spats.

Du får som medlem i klubben 20% rabat på køb ved Nippon Sport.
Du finder også en køb og salg gruppe på Facebook kun med kampsportsudstyr.

Du kan få en prøvetime for 20kr. ved at registrere dig i MyFightbook. Læs om hvorfor det kræver en registrering og betaling på vores medlemsskab side. Læs også vores politik med vigtige opmærksomhedspunkter om træning i klubben under corona pandemien.

Du finder også vores holdtider i løbet af ugen på vores holdplan.

Følg os på vores Facebook side og Instagram profil. Når du er medlem, kan du anmode om medlemsskab på vores lukkede Facebook medlemsgruppe.

Klubben ligger tæt på havnen i Odense C, nærmere betegnet Victoriagade 40-44, 1. sal, 5000 Odense C.