Typiske spørgsmål

Vi får mange af de samme spørgsmål, så vi har forsøgt at give et overblik og svare på dine spørgsmål på forhånd.

Se først og fremmest vores Holdtider

Hvordan håndterer i træning under Corona pandemien?

Læs vores politik og retningslinjer, som løbende opdateres i takt med regeringens udmeldinger.

Jeg vil gerne prøve MMA, må jeg bare kigge forbi?

Har du ingen erfaring med MMA i forvejen, har vi vores Regular hold, som du skal komme til prøvetime på. Se vores holdplan med tiderne for MMA Regular.

Hvad skal jeg have med til min første MMA prøvetime?

T-shirt og shorts. Har du noget udstyr, så tag det med – eksempelvis skridtbeskytter, boksehandsker og tandbeskytter. Vi sælger tandbeskyttere i klubben, hvor du også kan lave dem med det samme. Har du ikke udstyr, skal du bare komme alligevel 🙂

Jeg vil gerne træne MMA/BJJ/No-GI/Judo/K-1 fremadrettet, hvilket udstyr skal jeg købe?

MMA: Skridtbeskytter, sparringshandsker (fingerløsehandsker med pude på knoerne), boksehandsker og tandbeskytter.

BJJ: Gi og bælte. Træneren kan hjælpe dig med at vurdere, hvilken størrelse du skal have, samt hvilket mærke, der vil passe bedst til dig. Nogle foretrækker en t-shirt eller rashguard under gi’en.

No-Gi: Det er populært at træne i tætsiddende bukser, der hedder spats, men du er mere end velkommen til at træne i shorts. Til gengæld anbefaler vi en rashguard, en tætsiddende bluse, som ikke sidder fast i din sparringspartner, når i ruller.

Boksning: Store boksehandsker 16oz., tandbeskytter og evt. hjelm.

K-1: Store boksehandsker 16oz. Er du kvinde, så er nogle lidt lettere at foretrække, 14oz. T-shirt og shorts, shorts skal helst være uden for meget hængerøv, så du har mulighed for at sparke højt. Benskinner, tandbeskytter og evt. hjelm.

Er der rabatter at få på udstyr?

Vi har en klub aftale med Nippon, hvor du kan få 20% rabat. Når du er meldt ind via MyFightbook, hvor du starter med at oprette en profil, kan du samtidig anmode om medlemskab i vores Great Danes Fight Club – Medlemsgruppe, hvor du finder rabatkoden.

I don’t speak Danish, is that an issue for me being in a class?

Absolutely not. All our instructors speak English. Most of them teach in Danish, but they show the techniques and they will guide you personally.

Jeg er studerende, kan jeg få rabat?

Vores kontingent er meget lavt sammenlignet med det udbytte klubben giver til medlemmerne, hvorfor vi desværre ikke også kan tilbyde studierabat.

Jeg er kvinde, må jeg komme og prøve MMA eller et andet hold?

Alle uanset køn og erfaring er velkomne. Er du helt ny i MMA, skal du på Regular holdet. Du køber en prøvetime på www.myfightbook.com og checker ind på holdet samme dag. Det samme gør du, hvis du ønsker at prøve et af de andre hold.

Jeg har aldrig prøvet MMA, har aldrig sloges og er ikke så stor, kan jeg godt træne MMA?

Vi har alle startet ved 0 engang og alle, der har prøvet MMA i vores kreds, har rykket sig til det bedre. Alle kan prøve MMA.

Vi er idræts studerende, der skal skrive en opgave om kampsport, må vi være med på et af jeres hold som en del af opgaven?

I kommer bare på det hold, I vil skrive om 🙂 Det er dog instruktøren, der vurderer, hvor meget tid, der er til at hjælpe med at besvare spørgsmål mv. Vi anbefaler derfor, at I kontakter den enkelte instruktør på messenger. Se en oversigt med holdtider og hvem der er holdets instruktør her. I finder vores instruktører under det enkelte hold her, hvor vi også skriver mere om dem.

I’m in town for short time and have heard about your club. I train Martial Arts in my homeland, can I come train with you?

Visitors to our country is more than welcome to drop by and give our students some new ones to train with. We welcome you for free. Please contact us at info@gdfc.dk.

Jeg har nogle års erfaring inden for BJJ/Judo/MMA/No-Gi og overvejer at starte, men hvilket hold skal jeg vælge og kan jeg komme med på?

Vi har BJJ, MMA Regular og Elite og No-Gi Regular og Elite, samt Boksning og K-1. Elite er de hårdeste hold, hvor vores kæmpere træner. Der er også personer, der ikke kæmper, men har god nok cardio, samt teknik til at holde trit med kæmperne, der skal have så meget ud af træningen som muligt, især op til kamp.

Vurderer du, at du vil kunne få gavn af og bidrage til Elite holdet, så kontakt os. Vi kan altid tage en snak om, om du får glæde af at være på holdet, eller vil få meget mere ud af Regular. Omvendt, mener du, at du lige er et niveau under Elite, så kommer du bare på Regular.

Jeg er vild med jeres træning og vil gerne meldes ind, hvordan gør jeg det?

Du går ind på siden MyFightbook, hvor du har oprettet dig til en prøvetime eller opretter du som hel ny. Derfra udfylder du alle informationer, husk at vælge Great Danes Fight Club [Register Club] og udfyld resten. Vælg nu det hold, du vil træne på fremadrettet i stedet for prøvetimen.