Fighter Kids & Teens Børnehold

Vi har selvfølgelig også træning for børn og det foregår i Odense. Undervisningen hos os har fokus på, at give børnene en solid base i Brasiliansk Jiu-Jitsu (BJJ). Vores børnehold i GDFC hedder Fighter Kids & Teens og er for børn i aldersgrupperne 6-11 år og 12-15 år.

Træning hos os

Træning for børn skal være en sjov og lærerig oplevelse, give selvtillid og skabe et godt kammeratskab børnene imellem.

BJJ Børnehold Odense
Oliver og Sofie viser indgang til armdrag

Der indledes typisk med en gang stikbold som opvarmning, der kan også være løb med diverse øvelser.
Træningen handler derefter om teknikker, at bryde med hinanden, forstå hvad det vil sige at bryde og lære låse og greb på en behersket måde.
Afslutningsvist er der udstrækning, lidt feedback og snak med børnene og high fives og klubråb.

Se en lille film af børneholdets træning og få en fornemmelse af undervisningen og holdet.

Hvad er BJJ?

BJJ står for Brasiliansk Jiu-Jitsu og har en oprindelse i selvforsvar, der den dag i dag stadig er i fokus i undervisningen af både børn og voksne. De, der træner BJJ, oplever generelt at få en større selvtillid og at blive mere afbalanceret i deres hverdag og i samværet med andre.

Det giver en enorm fordel for børn, der træner BJJ, at de får lov til at tumle med hinanden under kontrollerede forhold. Der vil i øvrigt være snak om respekt og forståelse for hinanden, som er et vigtigt emne i al kampsport for børn.

Børnenes trænere

Mark er headcoach på Fighter Kids og underviser hver mandag sammen med Sofie. Om Onsdagen underviser Victor sammen med Sigurd.

Oliver er head coach på Fighter Teens og underviser både mandag og onsdag.

Alle underviserne træner sammen på vores BJJ og No-Gi hold og kender hinanden godt gennem mange år i kampsporten. Deres tilgang til undervisningen er baseret på deres personlige måde at træne på, hvilket giver en fantastisk dynamisk undervisning.

Mark har mange års erfaring med kampsport. Han trænede og kæmpede MMA i sine yngre dage og er sidenhen slået over i The Gentle Art; Brasiliansk Jiu-Jitsu, hvor han er brunbælte. Han har to piger, der dyrker BJJ. Mark har et godt tag på børnene. Det er en struktureret undervisning, hvor der fokuseret meget på teknikker, disciplin og respekt.

Oliver har i 4 år arbejdet med unge med særlige behov på Klintebjerg Efterskole, hvor Oliver har indført BJJ træning som ugentligt aktivitet. Derudover har Oliver assisteret med undervisningen på BJJ børneholdet i CulturArte kulturhus i Glamsbjerg. Han er desuden BJJ lilabælte. I sin undervisning af børnene, lægger Oliver vægt på at børnene skal styrkes, skabe nye venner og et få godt sammenhold. Oliver træner MMA under Martin Kampmann.

Mark viser indgang til takedown

Lidt om det praktiske

Træningen foregår i en dragt kaldet en gi. Man har desuden et bælte om livet, som holder overdelen samlet. Under dragten har børnene enten t-shirt eller rashguard på. Nogle vælger også at have et par tætsiddende shorts på under bukserne.

Man kan søge på “BJJ gi børn” eller hvis man ønsker at søge på udenlandske sider “BJJ Kimono kids”. Vi foreslår, at man kigger lidt på mærket Tatami, som er nogle gode gi’er til en god pris.

Find også dragter på Facebook gruppen køb, salg og bytte af Kampsports udstyr. Som medlem af klubben kan man også købe med 20% rabat på Nippon Sport.

Bliv ført ajour om holdet og klubben

Fighter Kids har deres egen Fighter Kids (GDFC) – Medlemsgruppe, hvor man vil blive holdt ajour om arrangementer, ændringer m.m. på holdene. Vi anbefaler også, at forældrene bliver medlem af klubbens medlemsgruppe på Facebook, for at følge med i nye tiltag i klubben.

Læs om priser og indmeldelse, samt om medlemsskab hos os.

Kig forbi!

Der er kaffemaskine i sal 1 og siddepladser i sal 1 og sal 2, hvor man kan følge sit barns undervisning, samt tale med de andre forældre.

Foto taget i Juli 2021

Du kan få en prøvetime for 20kr. ved at registrere dig i MyFightbook. Læs om hvorfor det kræver en registrering og betaling på vores medlemsskab side. Læs også vores politik med vigtige opmærksomhedspunkter om træning i klubben under corona pandemien.

Klubben ligger tæt på havnen i Odense C, nærmere betegnet Victoriagade 40-44, 1. sal, 5000 Odense C.