Brasiliansk Jiu-Jitsu

De fleste kender til smukke Brasilien, deres dejlige klima, smukke bjerge og havudsigter, samt hovedstaden Rio. Men landet var også stedet hvor kampsports stilarten Brasiliansk Jiu-Jitsu opstod. Gracie familien har udviklet på Judo, siden dens ankomst i starten af 1900-tallet og Brasiliansk Jiu-Jitsu er nu verdenskendt og dyrkes af mænd, kvinder og børn og alle aldre og niveauer. Du kan også dyrke BJJ i Odense og mærke den brasilianske livsglæde.

Læs mere om Brasiliansk Jiu-Jitsu på Wikipedia https://da.wikipedia.org/wiki/Brasiliansk_Jiu-jitsu

Du kan dyrke BJJ i Odense og blive undervist af erfarne sortbælter. Det er en livsbekræftende kampsport, hvor man konstant og i hele sin kampsportskarriere kan udvikle sig og finde udfordringer. Jiu-Jitsu er populært blandt mænd, fordi kampsport indtil nu primært har været en interesse for mænd. Kvinder er dog så småt begyndt at vinde ind på området og især Jiu-Jitsu er tiltalende for kvinder.

Træningen hos os er fokuseret på angreb. Forsvar kommer tit af sig selv og bliver indlært i oplæringen af angreb. Vores holddeltagers stil skiller sig ud ved den danske jiu-jitsu ved at være meget eksplosiv og med mange angreb. Vi nyder tydeligvis godt af at have en ægte brasilianer som underviser. I Brasilien er de kendte for at være eksplosive og angribe på alt, hvad der kan angribes på.

Der er altid god stemning, især efter en sparringsrunde, hvor store dele af måtten bliver taget i brug, fordi der er tryk på. Der tages stort hensyn til hinanden og der er et tæt kammeratskab, som nye også bliver en del af hurtigt. Vi har mange udenlandske tilflyttere, der kommer på holdet, fordi Jiu-Jitsu er verdenskendt og en sport, mange i verden dyrker.

Se vores YouTube film med med klubbens BJJ hold.

Dine undervisere

Head Coach Black Belt Luiz Paulo Lyra

En af dine undervisere og ham, der har sat vores hold i verden, er af det pureste brasilianske blod og hedder Luiz Paulo Lyra. Luiz startede sin BJJ-karrierer i 2004, hvor han fik mulighed for at komme væk fra gaden via et BJJ-socialt projekt. Fra 2007 kæmpede han som atlet for Gracie Humaita (Rio de Janeiro) og flyttede i 2014 til Danmark, hvor han lærte flydende dansk.

Han har stor kamperfaring fra et utal af turneringer i Brasilien og Europa, som indtil nu har resulteret i 20 medaljer. Han blev gradueret til sortbælte i oktober 2017 af Bruno Matias. Han bor i Glamsbjerg med sin kone, som også træner på hans hold, og deres 2 drenge.

Luiz’ undervisning er effektiv, sjov, hård, lærerig og passioneret. Du bliver hurtigt betaget af hans fokuserede og direkte tilgang til undervisningen. Du vil blive taget godt imod og han spotter dit potentiale og vejleder dig i, hvordan du får mest ud af Jiu-Jitsu. Luiz kører til BJJ i Odense 2 gange i ugen for at give dig den bedste undervisning.

Tristan er gammel kampsporstudøver inden for kickboxing og Jeet Kune Do og er nu brun bælte i Brasiliansk Jiu-Jitsu. Han værdsætter de gamle traditioner, men elsker at udfordre midler og måder til at få det bedste resultat, nu indenfor No-Gi og BJJ. Tristan er en født underviser, der støtter og udvikler på trænings partnere og elever.

BJJ underviser
Brown Belt Sonny Nielsen

Sonny har været en del af kampsportsverdenen, siden han var teenager. Hans erfaring spænder vidt indenfor kung-fu, kickboxing, boksning, MMA, No-Gi og han er tidligere MMA kæmper, hvor han har kæmpet i USA. Hans kærlighed til BJJ er stor og han elsker at give sin erfaring og viden videre.

Dit hold

Holdet er en blanding af helt nye og helt op til vores sortbælter. Det giver en rigtig god dynamik. Nye kommer til at stige hurtigere i erfaring og niveau og vores højere bælter skal som en del af deres udvikling lære at give viden fra sig. Kom og mød hele holdet, hvis du vil prøve BJJ i Odense.

Foto taget i August 2021

Du får som medlem i klubben 20% rabat på køb ved Nippon Sport.
Du finder også en køb og salg gruppe på Facebook kun med kampsportsudstyr.

Du kan få en prøvetime for 20kr. ved at registrere dig i MyFightbook. Læs om hvorfor det kræver en registrering og betaling på vores medlemsskab side. Læs også vores politik med vigtige opmærksomhedspunkter om træning i klubben under corona pandemien.

Du finder også vores holdtider i løbet af ugen på vores holdplan.

Følg os på vores Facebook side og Instagram profil. Når du er medlem, kan du anmode om medlemsskab på vores lukkede Facebook medlemsgruppe.

Klubben ligger tæt på havnen i Odense C, nærmere betegnet Victoriagade 40-44, 1. sal, 5000 Odense C.