Vores klub bygger på fællesskab og passion fra vores instruktører og bestyrelse for at kunne tilbyde den bedste undervisning og de bedste rammer for vores medlemmer.

Klubbens forening blev etableret i januar 2018 og åbnede dørerne den 1. maj 2018 med visionen om at blive en af Danmarks største kampsportsklubber. Vi har været i gang i meget få år og ser allerede nu positive resultater.

Klubbens mål viser sig i fællesskabet og ved at vores medlemmer synes, det er rart at være i klubben og at de føler, at de dygtiggør sig. Vi engagerer os i mange slags stævner og konkurrencer indenfor samtlige af vores discipliner i klubben og det er trygt og motiverende at være instruktør i vores klub.

Som noget nyt vil vi fremadrettet også se flere af vores amatør MMA kæmpere blive en del af Det nationale MMA landshold.

Ønsker du eller din virksomhed på nogen måde at støtte klubben i hverdagen eller vores amatør MMA kæmpere i deres rejser med landsholdet, kan der tages kontakt til klubbens Næstformand Julie Herhold Larsen på info@gdfc.dk eller telefon 6013 5276rv

Som medlem af GDFC får du rabat på sportsfysioterapi og træningsvejledning ved Stig Midtiby i Svendborg Sportsklinik.

Kontakt klinikken for nærmere vejledning og info omkring aftalen og booking.

Stig har både været kæmper og træner på judolandsholdet og har brunt bælte i BJJ. Udover baggrund i kampsport er Stig certificeret sportsfysioterapeut og samarbejder med flere forskellige sportsklubber i Svendborg.

I Svendborg Sportsklinik får du specialiseret behandling rettet imod kampsport af en behandler, der har stor forståelse for sporten, og hvad den kræver af dig. Vi behandler alle typer af sportsskader, hvad enten det er et dårligt knæ eller en hjernerystelse.

www.svendborgsportsklinik.dk

Som medlem af GDFC får du 20% rabat på behandling som cupping og massage.

GJ Massage er behandlerklinik i Odense M, der tilbyder fysiurgisk massage, cupping behandling, velvære behandlinger og meget mere.

De to behandlere, Jesper og Gry, har i starten af 2022 indgået samarbejde med Great Danes.

Behandlingerne hjælper udøverne med at få løsnet op i spændinger i kroppen, så de kan performe bedre og holde sig skadesfrie.

www.gjmassage.dk

Som medlem af GDFC får du 20% rabat hos Fit4Fight.

Rabatten gælder ikke i forvejen nedsatte produkter, samt mærkerne Adidas, Functional, Bodylab eller Venum grundet inflationen.

Fit4Fight holder sig opdaterede indenfor alt kampsports udstyr og lægger vægt i udstyr, der skal holde til mange træninger og give en smooth træning for udøveren.

Klubben benytter sig ofte af deres store udvalg, der er af god kvalitet og samarbejdet bygger på høj, personlig service og hurtig levering.

Fit4Fight kan også følges på Facebook, hvor de løbende ligger kæmpe rabatter, konkurrencer og tilbud ud.

www.fit4fight.dk

Som medlem af GDFC får du 20% rabat ved køb af alle ikke i forvejen nedsatte produkter hos Nippon Sport.

I dag ligger Nippon Sport butikken på Vesterbrogade 173, som har et bredt udvalg af mange kampsportprodukter, disse brands indegår; Adidas, Venum, Fairtex og Nippon Sports eget mærke (over 25 andre mærker).

www.nipponsport.dk

Som medlem af GDFC får du 20% rabat på alle turkort hos Cryo by Kronholm i Odense C (dog ikke på tilbudspriser).

Cryo by Kronholm tilbyder cryoterapi behandlinger, som er en hurtig eksponering af kroppen for ekstremt kolde temperaturer mellem -110°C til -160°C.

Denne form for behandling bliver benyttet af mange atleter rundt i verden, som et middel mod hurtigere restitution.

Derudover kan cryobehandling også hjælpe mod inflammation og hævelser i kroppen, smertelindring, øget kollagenproduktion, energiniveau, og vægttab.

www.cryo-by-kronholm.dk

Hjemmesidens forside billede er af klubbens Pro MMA kæmper Rick Gangia.

Billedet er taget af professionel fotograf og medieredaktør Khalid Alatti.

Klubben får løbende besøg og samarbejder med kreatører, studerende og behandlere under uddannelse. 

Khalid Alatti har været i klubben ad flere omgange og har leveret nogle fede videoer og fotos til klubben og til klubbens udøvere. Khalid arbejder med hjemmesider, creative content til sociale medier, fotograferer og udarbejder drone videoer.

www.khalidalatti.com

Tilmelder du dig OK med kort eller app og tanker ved OK, giver OK klubben 5 øre pr. liter, der tankes.

For at komme i gang med at støtte din klub eller forening med OK-appen, skal du hente den, hvor du plejer at hente apps til din telefon.

Husk at tilmelde betalingskort eller MobilePay, samt vælge Great Danes Fight Club under sponsorstøtte.

Hent appen til din telefon herunder – nemt og hurtigt.