Hold

Er du tvivl om, hvilken kampsport du skal vælge?
Under dette punkt, kan du trykke ind på de hold, vi tilbyder i klubben og læse mere om, hvordan træningen foregår, samt hvad man træner i. Du kan også læse mere om vores instruktører.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Du er også mere end velkommen til at komme op og kigge, mens vi træner.
Vi har et opholdsrum, hvor du kan trække lidt kaffe, vand eller andet og hvor der er vinduer ind til træningssalen, så du kan følge med. 

Du skal lige ind i det

Du har 1 gratis prøvetræning på hvert hold. Du har derfor mulighed for at prøve alt af, inden du beslutter dig for, hvilken kampsport du skal vælge. Vi har mange hold i løbet af hele ugen og der er rig mulighed for at prøve og træne løbende, hvis man er åben for de forskellige discipliner.

Du vil blive taget godt imod og alle er velkomne. Det er sjældent, vi får nye medlemmer der kommer med en lang baggrund inden for kampsport – du er ikke alene som nybegynder! Det er heller ikke nødvendigt at være i top form for at starte til kampsport.

At starte til noget handler altid om at bygge op og på. Du skal nok komme i form, men du skal jo starte et sted – og det betyder, at du bare skal dukke op og tage 1 træning af gangen.

Du får mere med i pakken

Vægtløftning. Vi har lavet et vægtløftnings område på 1. salen. Styrketræning er generelt en god måde at forebygge skader på eller rehabilitere skader.
Vi har squatrack, bænkpres, 2 vægtstænger, mange skiver, håndvægte, elastikker, dips osv. Der er rig mulighed for at få styrket kroppen og bygget en god muskelmasse på.

Flere hold for 1 pris. Du kan træne lige så tosset du vil på alle de hold du vil i løbet af ugen, hvis du betaler til vores dyreste kontingent. På den måde bliver du dækket ind med både stående game med fx K-1 eller brydning, samt gulv game i No-Gi og BJJ. Du kan blive en allround top MMA atlet, hvis det er den retning, du ønsker at gå.

Top klasse instruktører. Vi tager ikke hvem som helst ind i vores instruktør team. Alle er nøje udvalgt på baggrund af interessen for at undervise, skabe resultater og sammenhold og erfaring. Vores head coaches har ansvaret for at alle vores instruktører på vores regular hold lever op til klubbens standard og bygger de nye elever op til at kunne klare at komme på elite holdet engang.

Rene lokaler. Vi har en ren klub. Det går igen hos alle vores medlemmer og det er i højsæde hos os, at det skal fortsætte sådan.

Højt engagement og hurtig udvikling. Bestyrelsen lytter til medlemmerne og følger med tiden. Vi tilpasser os så vidt og hurtigst muligt, det kan lade sig gøre, for at give vores medlemmer optimale træningsforhold. Det giver glade instruktører, som giver glade elever. Og det giver en glad bestyrelse.

Lidt god viden

Læs hvordan du bliver medlem på vores medlemsside. Du finder også vores holdtider i løbet af ugen på vores holdplan.

Du er også meget velkommen til at kontakte os og høre mere, hvis der er ubesvarede spørgsmål.

Følg os på vores Facebook side og Instagram profil. Når du er medlem, kan du anmode om medlemsskab på vores lukkede Facebook medlemsgruppe.