Hold

Er du tvivl om, hvilken kampsport du skal vælge?
Under dette punkt, kan du trykke ind på de hold, vi tilbyder i klubben og læse mere om, hvordan træningen foregår, samt hvad man træner i. Du kan også læse mere om vores instruktører.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.


Klubbens hold. Klik dig ind på hver enkelt og læs om sporten og holdet i klubben.

Brasiliansk Jiu-Jitsu (BJJ)

Mixed Martial Art (MMA)

No-Gi Grappling

Old Boys

K-1

Boksning

Fitness Boksning

Fighter Kids & Teens BJJ Børnehold


Du skal lige ind i det

Du vil blive taget godt imod og alle er velkomne. Det er sjældent, vi får nye medlemmer der kommer med en lang baggrund inden for kampsport – du er ikke alene som nybegynder! Det er heller ikke nødvendigt at være i top form for at starte til kampsport.

At starte til noget handler altid om at bygge op og på. Du skal nok komme i form, men du skal jo starte et sted – og det betyder, at du bare skal dukke op og tage 1 træning af gangen.

Du får mere med i pakken

Vægtløftning. Vi har lavet et vægtløftnings område på 1. salen. Styrketræning er generelt en god måde at forebygge skader på eller rehabilitere skader.
Vi har squatrack, bænkpres, 2 vægtstænger, mange skiver, håndvægte, elastikker, dips osv. Der er rig mulighed for at få styrket kroppen og bygget en god muskelmasse på.

Top klasse instruktører. Vi tager ikke hvem som helst ind i vores instruktør team. Alle er nøje udvalgt på baggrund af interessen for at undervise, skabe resultater og sammenhold og erfaring. Vores head coaches har ansvaret for at alle vores instruktører på vores regular hold lever op til klubbens standard og bygger de nye elever op til at kunne klare at komme på elite holdet engang.

Rene lokaler. Vi har en ren klub. Det går igen hos alle vores medlemmer og det er i højsæde hos os, at det skal fortsætte sådan.

Højt engagement og hurtig udvikling. Bestyrelsen lytter til medlemmerne og følger med tiden. Vi tilpasser os så vidt og hurtigst muligt, det kan lade sig gøre, for at give vores medlemmer optimale træningsforhold. Det giver glade instruktører, som giver glade elever. Og det giver en glad bestyrelse.

Lidt god viden

Læs hvordan du bliver medlem på vores medlemsside. Du finder også vores holdtider i løbet af ugen på vores holdplan.

Du er også meget velkommen til at kontakte os og høre mere, hvis der er ubesvarede spørgsmål.

Følg os på vores Facebook side og Instagram profil. Når du er medlem, kan du anmode om medlemsskab på vores lukkede Facebook medlemsgruppe.