Hold

Er du tvivl om, hvilken kampsport du skal vælge?
Under dette punkt, kan du trykke ind på de hold, vi tilbyder i klubben og læse mere om, hvordan træningen foregår, samt hvad man træner i. Du kan også læse mere om vores instruktører.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Du er også mere end velkommen til at komme op og kigge, mens vi træner.
Vi har et opholdsrum, hvor du kan trække lidt kaffe, vand eller andet og hvor der er vinduer ind til træningssalen, så du kan følge med. 

Endnu ikke sikker?

Du har 1 gratis prøvetræning på hvert hold. Du har derfor mulighed for at prøve alt af, inden du beslutter dig for, hvilken kampsport du skal vælge. Vi har mange hold i løbet af hele ugen og der er rig mulighed for at prøve og træne løbende, hvis man er åben for de forskellige discipliner.

Du vil blive taget godt imod og alle er velkomne. Det er sjældent, vi får nye medlemmer der kommer med en lang baggrund inden for kampsport – du er ikke alene som nybegynder! Det er heller ikke nødvendigt at være i top form for at starte til kampsport.

At starte til noget handler altid om at bygge op og på. Du skal nok komme i form, men du skal jo starte et sted – og det betyder, at du bare skal dukke op og tage 1 træning af gangen.

Lidt god viden

Læs hvordan du bliver medlem på vores medlemsside. Du finder også vores holdtider i løbet af ugen på vores holdplan.

Du er også meget velkommen til at kontakte os og høre mere, hvis der er ubesvarede spørgsmål.

Følg os på vores Facebook side og Instagram profil. Når du er medlem, kan du anmode om medlemsskab på vores lukkede Facebook medlemsgruppe.