Medlemsskab

Klubben åbner igen den 6. maj. Læs vores genåbnings politik.

The Club reopens 6th of May. Read our reopening policy.

Priser

Der er 3 måneders opsigelse ved udmeldelse.

TypePris
Træn ubegrænset (unlimited training)*325kr/md
BurnOut Fitness225kr/md
Børnehold (kids & teens class)175kr/md
Open mat, hver søndag, alle klubber og hold (Open Mat for all classes and clubs) (temporarily only available to members)Gratis
Prøvetræning, en træning pr. hold (free tryout)20kr
Pristabel for Great Danes

Indmeldelse

Du kan melde dig ind, imens vi har lukket, og på den måde støtte klubben økonomisk. Vi er en forening, der er afhængig af vores medlemmers kontingent, for at kunne betale vores husleje og andre løbende udgifter.

Meld dig ind via vores medlemssystem MyFightbook. Vi anbefaler, at du opretter dig med din mail som brugernavn, det er nemmere at huske.

Når du har registreret dig, vil du på mail blive holdt orienteret om klubbens tiltag og nyheder, fx hvornår og hvordan vi åbner igen, når der kommer nyt fra regeringen.

Fejl ved indmeldelse

Hvis der opstår problemer, eller du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via telefon 5019 2965, på mail info@gdfc.dk eller messenger på vores Facebook-side. Vi svarer hurtigst muligt.

Prøvetimer

Husk, du kan få en prøvetime for 20kr. på 1 hold, du ønsker at prøve af, inden du melder dig ind. Kontakt os på 5019 2965 for vejledning. Se også vores holdtider.

Udmeldelse

Du skal skrive til info@gdfc.dk. Oplys dit navn og at du ønsker at blive meldt ud.

Du skal være opmærksom på, at der er 3 måneders udmeldelse, så hvis du fx ved, at du skal rejse for en periode, så meld dig ud i god tid.

Læs vores medlemspolitik. Du har samtykket til denne ifm. din indmeldelse via MyFightbook.