Nyheder

Se billeder i vores fotoalbum her på siden.

6. januar 2020

GD er trådt ind i et nyt år og er klar med årets første undervisning.

21. december 2019

Christmas Blood VI med GD kæmperne Lucas, Michael og Simon. Begge gik derfra med panden hævet og en sejr i lommen på det sejeste niveau.

7. december 2019

DMMAF afholdt DM i MMA i Sanderum hallen i Odense, hvor GD stillede med Lucas og Aleksandr som kæmpere.

24. november 2019

IBBJ Dublin Open stævne med kæmpende, Luiz Lyra, Anduva, Julie og Sofie. Julie vandt guld.

9. november 2019

No-Gi Seminar med Grzegorz Bigdon i samarbejde med Lubas Brothers.

2. november 2019

Submission Only i Siam, København is on. Mange deltagende fra Great Danes endnu engang og Alvi, Lucas, Sigurd og Simon stak afsted med guld om halsen. Derudover blev det sølv til Daniel og Thomas, samt bronze til Adam.

26. oktober 2019

Low Key i Århus, Jakob og Aleksandr kæmpede med en TKO sejr til Jakob og et 0-3 tab til Aleksandr.

25. oktober 2019

Freestyle Wrestling er nu et fast hold hos Great Danes, hver fredag kl. 17.00.

4. juni 2019

Klubbens spritnye hold Fitness MMA anført af tidligere MMA pro kæmper Peter Kirkegaard er startet op og har allerede sine første medlemmer. Vi er så stolte af vores nye hold, og glæder os til at kunne tilbyde endnu flere medlemmer alle MMA’s fede elementer i træningen uden sparring/kamptræningen. 

11. maj 2019

Great Danes Fight Club deltog med 6 no-gi kæmpere til Siam Submission i København
Både Alvi Møller og Thomas Vilholm tog guldet hos henholdsvis kvinderne og mændene
Der var mange gode og lærerige kampe til Lucas Andersen, Magnus Dickmeiss, Christian Pommerencke og Sigurd Rømer, som alle havnede udenfor medaljerækkerne i deres klasser, men lavede flotte præstationer og viste fighterånd – og de var alle ved godt mod og erfaring rigere.

7. maj 2019

En af klubbens mange frivillige hjælpere, Peter, er gået all in på at filme på klubbens hold, samt tage billeder og klippe materialerne sammen med musik, tekst osv. Det er super lækre udgivelser og det hele kommer løbende på vores Facebook side og Instagram, men ligger samlet på klubbens YouTube kanal, der er eksploderet 🙂

Great Danes Fight Club YouTube kanal

4. maj 2019

FG Fight Night i Sønderborg: Simon Seiler vandt en stormfuld men meget seværdig kamp med dommerstemmerne 3-0 og Uzi Farzad viste lovende takter for fremtiden, men blev fanget i en stående guillotine i 1. omgang

1. maj 2019

TILLYKKE!!! I dag er det præcis 1 år siden vi åbnede dørene i Great Danes Fight Club! Tusind tak til alle, der støtter og bakker op om klubben. Uden jer ville vi ikke være her i dag. Det har været et vildt og fantastisk år og vi glæder os til mange flere.

27. april 2019

Ultimate Kickboxing Smack Down i Horsens Forum, Jakob Dyrup Jensen og Lucas May Jest

Jakob dominerede sin modstander og vandt stort på point! Lucas jagtede sin modstander rundt i ringen, men tog desværre imod for mange træffere og tabte kampen på point.

29. marts 2019

ILLCS sub only grappling
Begge blåbælter, Alvi og Thomas, kæmpede mod blå- og lilabælter og Alvi gik med én kamp i hhv. egen division og i absolut direkte på podiet med 2xguld om halsen og Thomas kunne efter 4 vundne ud af 7 kampe drage mod Danmark med bronze.

23. marts 2019

Low Key MMA stævne i samarbejde med DMMAF

6 ud af 7 mulige sejre blev det til ved dagens Low Key MMA stævne.

22. marts 2019

Til dem som er vilde med MMA, men knap så vilde med nærkontakten. Fra Juni tilbyder vi, som noget helt nyt, FITNESS MMA i klubben. Alle er velkomne! Vi glæder os helt vildt.

4. marts 2019

Ny version af Fighter Kids børneholdet 6-13år med vores instruktører Mark Hansen, Julius Nielsen og Oliver Hempel.

2. marts 2019

To håndfulde kæmpere fra GDFC stillede op til DGL (Dansk Grappling Liga Spring Edition) i Artesuave i København. 

Great Danes Fight Club fik 4 guld og 1 sølv-medalje med hjem fra DGL Spring Edition og blev dermed den bedste klub overall og med hele 39 points.

23. februar 2019

DM i MMA i Århus, kæmperne Simon Seiler, Sophus Falk Jørgensen, Kristian Hansen og Lucas May Jest

To af Great Danes Fight Club’s kæmpere, Simon Seiler og Kristian Hansen, blev kåret som danske mestre.

17. februar 2019

Great Danes Fight Club har fået splinter nyt og tjekket trænerteam på MMA Basic; Sophus Falk Jørgensen og Jonas Schmidt. Begge to med en solid baggrund og erfaring inden for MMA og med lyst og drivkraft til at skabe nye MMA kæmpere i klubben.

Basic holdet har fokus på det grundlæggende i MMA og når man har sine basis teknikker på plads, rykker man op på Regular holdet.

Kom og få en gratis prøvetime, holdet træner:
Onsdag kl. 19.30-21.00
Fredag kl. 18.30-20.00

28. januar 2019

Den 23. Marts 2019 afholder DMMAF i samarbejde med Great Danes Fight Club endnu et Low Key stævne med MMA og K-1 kampe

Tidsplan for stævnet: 

MMA

Kl. 10-11 Indvejning
Kl. 11 Lægetjek
Kl. 12 Regelgennemgang
Kl. ca. 13 Kampstart

K-1

Kl. 15-16 Indvejning
Kl. 16 Lægetjek
Kl. 17 Regelgennemgang
Kl. ca. 18 Kampstart

22. januar 2019

Vi har haft vores første graduering i BJJ i GDFC. Luiz, vores uundværlige head coach og sortbælte har i samarbejde med sortbælte David afholdt første graduering siden vi åbnede klubben i maj 2018.

Der blev delt mange snipper ud til elevernes bælter, det var velfortjent og en fornøjelse at se glæden efter års hårdt arbejde.

Derudover blev der selvfølgelig givet helt nye bælter, som var flot broderet med elevens navn og klubbens navn:

Oliver Hempel blev Lila bælte

Lucas Hart blev Lila bælte

Lasse Drachmann blev Blå bælte

Thomas Vilholm blev Blå bælte

Julie Hempel Larsen blev Blå bælte

Vi ser frem til mange flere år med alle vores elever og til næste graduering, hvor eleverne får et fysisk bevis på, at de gør det helt rigtige ved at komme til træning og lære nyt og udvikle sig 🙂

5. januar 2019

Klubbens potentiale kræver, at vi holder os til ilden og har derfor slået til, da et lokale blev muligt at leje. Vi har valgt at have de stående hold i det oprindelige lokale, som fremover kaldet Sal 1. Gulvholdene kommer til at være i den nye Sal 2.

Sal 1 er lokalet på 1. salen, der ses ude fra vejen og Sal 2 er i stueetagen inde i gården.

Holdene er fordelt ud på de to sale og kan ses på vores holdplan.

2. januar 2019

19. januar holder GDFC seminar med Jaim Udesen.

Muay Thai kæmper gennem mere end 20 år, samt Muay Thai træner og striking coach for blandt andre Robert Whittaker, Jaim Udesen (tv på foto), til at afholde et Muay Thai seminar den 19. januar i Great Danes.

Jaim er af den gamle skole med vægt på de oprindelige værdier og filosofien bag Muay Thai og har specialiseret sig inden for Muay Boran, forfaderen til Muay Thai. Han er født i Thailand og flyttede til Danmark som 8-årig.

Hans viden, erfaring og ikke mindst passion er bygget op gennem mange år, hvor han har studeret på flere skoler i Thailand, her i blandt Sasiprapa gym, Jitti gym, Burklerk gym, Pinsinchai og Sor Vorapin. Været privatelev hos kendte navne som Lumpini og Rajadamnern samt en række verdensmestre; Rajasak Sor Vorapin, Burklerk Pinsinchai, Torsak Pongsupha, samt Parn Petch Sitprapom.

Det, man vil opleve på et seminar af Jaim, er først og fremmest en introduktion til de basale teknikker indenfor Muay Thai, der udvikler kæmperens hurtighed, styrke, eksplosion, evnen til at skabe vinkler, taktik samt mestre den rigtige Thai Clinch.

15. december 2018

Christmas Blood K-1, København

Kevin Jensen havde en rigtig god kamp. Kevin kom ind med tunge slag så han fuldstændig smadrede sin modstander fra start til slut. Modstanderen blev slået til tælling i 2 runde og Kevin blev ikke selv ramt af nogen betydelige slag?

Kevin vinder på dommerstemmer – stort tillykke!!

Cage Warriors

Simon var totalt klar fra kampstart. Han styrede første runde og så alt, hvad modstanderen kom med. Anden runde var Simon også bedst stående. Modstanderen prøvede at tage Simon ned, men Simon scramblede og fik sat en guillotine ind på vej op og submittede sin modstander i anden runde.

Stort tillykke til Simon, det satme godt sejret!

Low Key stævne i Aarhus Fight Academy 

Farzad kæmper en rigtig god kamp, kommer ind og får rystet sin modstander i de første par sekunder, hvor han faker en nedtagning og slår en hård overhand, hænger lidt længe i en clinch og bliver taget ned og escaper en Mount, hvorefter han leverer fornuftigt ground’n’pound, men bliver desværre fanget i en triangle choke, fordi han prøver at escape forkert.

Nicolai har en kamp hvor han styrer første runde indtil rundens sidste minut, hvor han bliver taget ned, anden runde ser ligeledes ud. Tredje runde er Nicolai godt træt af at prøve at komme op og bliver desværre domineret. Han fandt sin distance i kampen og fik leveret rigtig mange gode kombinationer, han får endda landet to rigtig store frontkicks til hovedet af sin modstander. Under hele kampen bliver han ikke ramt en eneste gang, men ender desværre med at tabe på dommerstemmerne.

BJJ European Championship i Prag

Alvi, Thomas og Thomas stillede op i gi, hvor Alvi vandt sølv. Alvi kunne omsider få lov at folde sig ud i hele tre kampe, hvor hun vandt 2 i overtid og tabte finalen på armbar. Stærkt kommet på podiet, Alvi ?

Thomas Rix og Thomas Vilholm vandt begge deres første kampe, men tabte også begge to deres anden kamp.

25. november 2018

Klubben vokser og det samme gør vores MMA hold. MMA udvider derfor med yderligere et hold, Basic, som bliver ført an af vores meget dygtige og engagerede MMA kæmper Aleksandar, der kommer til at give en helt grundlæggende introduktion til vores nye MMA medlemmer. Velkommen på instruktørholdet til Aleksandar!

24. november 2018

4 kæmpere drog afsted til Siam Submission No-Gi Challenge hvor vores No-Gi Head Coach David Rosmon vandt sin superfight mod en skarp modstander. Thomas Vilholm og Kevin Jensen vandt sølv i hver deres klasse. Alvi Møller måtte stille op i herrernes – 69kg klasse, hvor hun submittede en på benlås, men endte uden for medaljerne.

29. november 2018

Klubben vokser og det samme gør vores MMA hold. Vi har derfor udvidet vores MMA med et basic hold, som undervises af Aleksandar, som har flere års MMA erfaring og har nogle kampe bag sig. Aleksandar glæder sig meget til at undervise og vi byder ham velkommen i træner-teamet.

17. november 2018

Vores Judo Coach Micha Boghi stillede op og vandt DM i Brønderslev den 17/11. Vi er mega stolte af Micha og kan ikke understrege nok, at vi er priviligerede at have så erfaren og dygtig en Judo Coach som Micha.

Samme dag ved Naga fik klubbens kæmpere No-Gi medaljer i hus. Alvi Møller og Rasmus Pontoppidan vandt sølv og Casper Brik vandt bronze.

16. november 2018

Great Danes havde 4 mand i ilden på Færøernes sidste MMA Galla ved kæmpe eventet Showdown. Oliver Hempel tabte på dommerstemmer 3-0 efter en meget arbejdsom kamp. Kevin Jensen rystede sin modstander, men blev taget ned og RNC i slutningen af 1 runde. Simon Seiler leverede et brag af en runde og brækkede næsen på sin modstander, som måtte give op imellem 1. og 2. runde. Jonas Courdt Nielsen kunne ikke helt finde rytmen stående, så valgte at submitte modstanderen på gulvet via en guillotine choke.

3. november 2018

Great Danes havde i samarbejde med DMMAF igen Low Key stævne i egne lokaler og bur. Det var en kæmpe succes, med rigtig mange mennesker, der kom for at nyde godt af vores veletablerede arrangement. Så mange mennesker, at der måtte stå folk i vindueskarmene, for at kunne følge med. Det har vi selvfølgelig taget til efterretning, og vil fremover have skærme oppe, så man også kan se kampene nede bagved 🙂

Der var lagt op til hele 9 kampe, men det blev desværre kun til 8 og en af kampene, måtte en af vores medlemmer, der ellers ikke skulle kæmpe, stille op til.

Se her, hvad DMMAF skrev om de to udeblevne kæmpere, og hvad det har ført til at konsekvenser for Mirza og hans klub.

  1. B-class Mirza Begovic vs. Stefan Jørgensen
  2. C-class Lucas Jest vs. Osama Samsam
  3. C-class Nick Ingeby vs. Laurits Kingo Ficher
  4. B-class Lasse Hansen vs. Nicolai Wie
  5. B-class Marcus Hald vs. Jesper Hald
  6. B-class Nick Jørgensen vs. Sophus Falk Jørgensen
  7. B-class Alberte Ostermann vs. Nanna Kejlberg
  8. C-class Daniel From vs. Sebastian Tobias-Renstrøm
  9. B-class Jesper Lundberg vs. Søren Linaa

Vores egne kæmperes resultater:

Marcus Hals trådte ind i buret til sin debut som MMA fighter og det gik så godt, at Marcus stoppede sin modstander i 2. omgang på TKO.

Vi havde også vores unge jysk-fynske brydermester Lucas Jest i kamp. Lucas kom skidt fra start og blevet taget ned. Trods utallige forsøg på at komme i bedre position, blev han domineret og submitted på en armtriangle i 1. omgang. Med lidt flere timer i træningslokalet, så er Lucas på rette vej igen.

Rick Gangia leverede en helt speciel præstation. Rick ankommer som gæst til stævnet, men blev spurgt, om han kunne tænke sig en kamp, da en af de andre kæmpere ikke var mødt op. Rick sagde ja (tak) og løb derefter hjem efter noget tøj at kæmpe i. Rick leverede stævnets sidste kamp med et brag og en del blod til slut og vandt kampen med dommerstemmerne 3-0.

27. oktober 2018

I går tog nogle medlemmer og instruktører fra GDFC et hjertestarter kursus. På den måde er der forhåbentlig altid en kyndig livredder i nærheden, skulle der ske en ulykke.

Tak for initiativet til Uzi og for dem, der trådte til en lørdag eftermiddag for at kunne hjælpe andre i nøden!

Her er der link til Trygfondens kort over hjertestartere https://hjertestarter.dk/find-hjertesta…/find-hjertestartere og deres App til både Android og iPhone hedder “TrygFonden Hjertestart”, hvor en anden kan finde en hjertestarter i nærheden af ulykkesstedet, mens du selv udøver førstehjælpen.

27. oktober 2018

Den 27. Oktober stillede vores unge talent Jakob Dyrup Jensen op i K-1 Junior +80kg i VM ved World Fightsport & Martial Arts Championships 2018 i Nordhorn, Tyskland.

Jakob tabte på dommerstemmer. Han styrede tempoet, skadede sin modstander mest og rystede sin modstander flere gange. Dog vægtede dommerne modstanderens markant flere spark og knæ højest. Jakob har ikke en skræmme og skal bare hurtigst muligt i ringen igen. Stærkt, Jakob, vi glæder os til at hjælpe dig videre i karrieren og se dig i din næste kamp

6. oktober 2018

Vores to K-1 kæmpere, Kevin og Michael gik i buret ved FG Fight Night i Kruså. Michael tabte desværre sin kamp på dommerstemmer og skal i træningslokalet med coach Edis og resten og af holdet og arbejde lidt. Kevin havde en flot kamp, hvor han dominerede hele vejen igennem og vandt også med dommerstemmerne 3-0. Stort tillykke til Kevin og super fedt, at Kevin Jensen og Michael Larsen tog en kamp.

I den anden ende af Danmark havde Dansk Grappling Liga arrangeret stævne i Københavns lokaler. Dagens resultater blev: Adam vandt ikke noget denne gang, Lasse vandt guld, Casper og Thomas vandt sølv og Daniel tog både guld og sølv med hjem. Alvi fik desværre ikke nogen kvindelig modstander og måtte ikke stille op mod mændene – selvom vi godt ved, hun har gjort sit ypperste for at få lov. Vi satser på flere kvindelige kæmper i klubben i fremtiden, der kan inspirere resten af Danmarks kvinder til at komme ud på gulvet og give den gas.

2. Oktober 2018

Vi elsker at udvikle og tilpasse os hele tiden, og nu kan vi byde Jonas Courdt Nielsen velkommen som instruktør på MMA Regular hver torsdag. Sonny Nielsen underviser fortsat Regular hver tirsdag.

Jonas har for nyligt vundet sin pro debut MMA kamp ved Cage Warriors afholdt i Nykøbing Falster, hvor Mark O. Madsen ligeledes kæmpede en pro kamp. Han kæmper i øvrigt den 16. November på Færøerne ved MMA Gallas sidste event.

Det kommer til at give en dynamisk træning for Regular med to undervisere, der har hver deres stil og erfaring at bringe videre til holdet og vi byder Jonas hjertelig velkommen på instruktør-/regular teamet!

27. September 2018

Klubben har været så heldig at få besøg af Sharafmal Sediqi, som en torsdag kunne byde på et seminar om brydning relateret til MMA, No-Gi og BJJ.

Sharafmal er bryder på U23 landsholdet. Han har vundet guld til DM og har mange andre danske titler. Han har også 2 MMA-kampe og flere på vej.

24. September 2018

Great Danes afholder endnu et low key stævne lørdag den 3. November kl. 12.30. Klubben stiller selv med nogle kæmpere og glæder sig til at byde velkommen til endnu en dag med spændende kampe i vores dejlige lokaler.

Entré 50kr. Børn under 13 år – gratis entré.

23. September 2018

Jonas Courdt Nielsen kæmpede sin dubut pro kamp ved Cage Warriors Academy Danmark, hvor Mark O. Madsen også havde en pro kamp. Jonas vandt sin kamp ved submission a la front choke i første runde efter en sindssygt kort men flot præstation. Vi glæder os meget til at se Jonas i buret igen med sin anden pro kamp ved MMA Gallas sidste event på Færøerne den 16. November.

Oliver Hempel vandt ligeledes sin kamp med dommerstemmerne 3-0. Han havde en rigtig flot kamp, hvor han viste solide skills, styrke og vilje og vi glæder os også meget til at se Oliver i buret igen! Oliver viser stor fremgang ved hver træning og hver kamp.

Nicolaj tabte sin kamp på dommerstemmer 3-0 på små fejl, vi skal have justeret på til næste kamp. Nicolaj er en fighter og er endnu mere besluttet på, at komme i buret og lære af sine fejl end nogensinde før. Vi er stolte af Nicolaj og hans gå på mod!

Anders havde den flotteste første runde og det så ud til, at sejren ville gå sikkert hjem. Han blev desværre ramt af to solide slag på gulvet, blev knock outet og tabte kampen, men vi ser meget frem til at se Anders i aktion igen!

Simon dominerede stående, men blev fanget i clinch, blev taget ned og domineret, hvorfor han tabte på dommerstemmer 3-0. Simon er dog ikke slået ud og ser frem til at komme tilbage til træning og arbejde på sit game.

Det var en delikat oplevelse at være til Cage Warriors. God stemning, en masse opbakning til kæmperne og flot håndtering af kæmpere og coaches. Vi ser frem til flere stævner af Cage Warriors Academy Denmark og ønsker teamet held og lykke og tak for, at vi måtte være en del af deres første stævne her i Danmark!

1. September 2018

Vi har haft intet mindre end fire kæmpere i gang i dag i hhv. Herning og Dublin. Der har været tre discipliner repræsenteret og hele fem medaljer og et bælte er bragt hjem til lille Fyn!

NAGA Dublin, Irland:
Alvi Helene Møller stillede op i No-Gi Expert med 1½ års erfaring og vandt championship bæltet med hjem. Derudover vandt hun sølv i gi i blåbælte -79, samt guld i hvidbælte -69.

Thomas Vilholm vandt sin første No-Gi kamp på en lynhurtig heelhook, men måtte overlade sejren til sin modstander i anden kamp på point. Derefter vandt han sin første gi kamp på RNC og endte med en sølvmedalje om halsen.

Jyske Mesterskaber, MMA, Fighter Center Herning:
Nicolaj Hempel vandt sin kamp på tko i første runde og Lucas May Jest vandt sin kamp på dommerstemmer 2-1.

Vi er ovenud stolte af vores kæmpere og af at have topklasse undervisere Luiz Paulo Lyra, David Rosmon, Martin Kampmann og mange flere i vores klub, der nurser og udvikler alle vores medlemmer.

30. August 2018

Den 22. September går det løs i Nykøbing Falster ved Mark O. Madsens Cage Warrior MMA event, hvor Great Danes møder Norges Frontline Academy i hele fire kampe.

Vi er repræsenteret med vores kæmpere Jonas Courdt Nielsen i sin pro debut, Featherweight, Anders Madsen Light i Heavyweight, Oliver Hempel i Welterweight og Simon Seiler i Welterweight.

Kom og bak op ved eventet, synes godt om vores Facebook side, for at følge med i kampene eller kig op i klubben og se, om ikke MMA skulle være noget for dig!

18. August 2018

GDFC er stolte over at kunne byde velkommen til ny K1 Head Coach Edis Bazdarevic. Edis har en stor erfaring inden for fuldkontakt og kunne, hvis han var til sådan noget, prale med en række pokaler og medaljer på kaminhylden.

Edis afløser Kevin, som indtil nu har stået for undervisningen på K1 holdet med stor disciplin og engagement. Vi er stadig så privilegerede, at have Kevin som afløser for Edis ved behov, men Kevin får nu mulighed for at fokusere på sin egen kampsports karriere, hvilket vi er rigtig glade for på Kevins vegne.

Men det stopper ikke hér: Vi udvider også holdet til 2 gange om ugen – tirsdag kl. 19.30-21 og fredag kl. 16.30-18. Så kom og prøv Edis’ undervisning allerede fra på tirsdag den 21. August!

Læs mere om Edis på vores instruktørside her.

15. August 2018

GDFC er begyndt at vinde indpas i MMA verdenens kampe og er blevet tilbudt kampe ved MMAGalla på Færøerne den 16. November. GDFC stiller med tre amatør kæmpere og en professionel. Følg med på vores Facebook side og se, hvem vi sender i buret den 16. November!

13. August 2018

Så er GDFC’s BJJ hold ved at være klar til kollektiv tur til BJJ stævne. Klubben arbejder på at stille bus til rådighed for en håndfuld kæmpere til IBJJF stævne Copenhagen Open den 15. September i Birkerød Idrætscenter. Vi glæder os til at høste lidt medaljer og om ikke andet, få noget kamperfaring på bagdelen 🙂

11. August 2018

GDFC lagde lokaler og tre kæmpere til Low Key amatør MMA stævne arrangeret i samarbejde med DMMAF.

Kevin Jensen kæmpede en b-kamp og stævnets første kamp. Han tabte desværre sin kamp, da hans modstander så snittet til en RNC og dermed vandt på submission over Kevin.

Oliver Hempel kæmpede ligeledes en c-kamp og måtte desværre overlade sejren på dommerstemmer til sin modstander.

Rick Mikkelsen kæmpede en c-kamp, en spændende kamp som fik publikum “op af stolene”. Kampen endte dog brat, da Rick udøvede et slag på gulvet, hvilket er ulovligt i en c-kamp og Rick blev dermed diskvalificeret.

Alle tre kæmpere er selvfølgelig ikke begejstrede over udfaldende, men ser frem til at komme tilbage i træningslokalet, samt til at stå i buret igen!

Tak til alle, der kiggede forbi. Der var ca. 130 mennesker igennem i løbet af dagen. Vi ser frem til næste gang om godt og vel tre måneders tid.

25. Juli 2018

Great Danes afholder sit første Low Key/amatør MMA stævne i samarbejde med DMMAF i klubbens lokaler den 11. august kl. 16-19.

De første 5 kampe er allerede sat op, hvor 3 er klubbens egne kæmpere. Følg med på begivenheden på Facebook her.

Der kan købes entré i døren til 50 kr. Børn under 13 år får gratis entré.

14. Juni 2018

MMA Regular og Elite bliver slået sammen. Holdet vil blive undervist af hhv. Head Coach Martin Kampmann og Instruktør Jonas Courdt Nielsen, som vi desuden byder velkommen i trænerteamet. Jonas er flerårig MMA kæmper og træner, og han ser frem til at være med til at forme fremtidens udøvere og kæmpere i samarbejde med Martin.

6. Juni 2018

Fighter Kids holder sommerferie fra og med den 2. juli til og med den 31. juli. Holdet starter op igen onsdag den 1. august kl. 17-18.

1. Juni 2018

Klubben har fået sin egen YouTube kanal, hvor der løbende bliver lagt promo videoer mv. på. Følg os på YouTube og se vores første video af vores BJJ hold her.

30. Juni 2018

K1 og Judo vil fremadrettet dele gulv og tid om fredagen. Begge hold vil derfor blive undervist kl. 18-19.30 hver fredag af vores dedikerede Head Coaches Kevin og Micha.

17. Maj 2018

BJJ Regular og BJJ Elite bliver lagt sammen henover sommeren og begge hold bliver dermed undervist af sortbælte Luiz Paulo.

5. Maj 2018

Klubbens kæmper Sophus Falk Jørgensen havde den 5. Maj sin MMA pro debut ved MMA Galla, hvor han trods en flot indsats og spændende kamp tabte på dommerstemmer. Sophus vil fremadrettet blive trænet af Head Coach Martin Kampmann og sparre med resten af klubbens dygtige kæmpere og ser frem til næste kamp.

29. April 2018

Receptionen gik over al forventning. Vi rundede 100 besøgende i løbet af dagen, kaffeautomaten fik sin ilddåb og børnene havde en fest på de helt nye træningsmåtter. Vi glæder os til at slå dørene op til første træning på tirsdag den 1. Maj. Se billeder fra dagen og af vores nye klub her.

20. April 2018

Klubben skyder første rabatkode afsted til deres medlemmer til køb af udstyr på Nippon Sport.

15. April 2018

Klubben indfører Regular og Elite hold til BJJ og MMA undervisningen, hvilket rykker lidt på nogle af de andre hold. Se de nye holdtider her. Vi byder desuden Oddur, der skal være instruktør på BJJ Regular, velkommen til vores trænerteam!

6. April 2018

Klubben har fået aftale i hus med Nippon Sport, hvor medlemmer af GDFC kan få medlemsrabat ved køb af træningsudstyr og -tøj.

26. Marts 2018

Invitation til reception i klubbens nye lokaler offentliggjort. Receptionen finder sted på Victoriagade 40-44, 1. sal, 5000 Odense C kl. 12-15.

9. Marts 2018

Great Danes Fight Club offentliggjorde hjemmeside og Facebook side, samt planen om åbning af ny kampsportsklub i Odense C med åbning den 1. Maj 2018.