Bliv trænet af den bedste for dig!

BOOK DIN 1:1 HER

Tag direkte kontakt til din kommende personlige træner i Odense C via info nedenfor.

SIGURD RØMER
MMA, BRYDNING, CARDIO

Sigurd Rømer er ikke kun en ekspert i MMA, brydning og cardio. Han forstår også, at fitness handler om mere end kampteknikker. Sigurd tilbyder en allround træning, der inkluderer styrketræning og fleksibilitet.

Hans tilgang er realistisk og tilpasset dine behov. Tag det næste skridt mod en sundere livsstil med Sigurd Rømer som din personlige træner.

Simon Seiler
MMA, MUAY THAI, BRYDNING, CARDIO, STYRKE

Simon Seiler har en imponerende baggrund inden for professionel MMA, brydning, cardio, styrketræning og Muay Thai. Men det er ikke det eneste, han bringer til bordet. Simon skaber en træningsoplevelse, der går ud over kampsport.

Uanset om du ønsker at bygge styrke, tabe dig eller bare forbedre din generelle sundhed, er Simon klar til at hjælpe dig med at nå dine mål på en realistisk og bæredygtig måde.

YVONNE RASMUSSEN
BOKSNING, CARDIO, STYRKE, GENOPTRÆNING

Yvonne Bæk Rasmussen er med sine 10 år som bokser på det danske landshold, 170 kampe i bagagen og adskillige træningslejre med verdens landshold, ekspert i elitesportsverdenen.

Hun vil med en fysiologisk tilgang, kunne tilrette træningen således, at der vil blive taget højde for skadeforbyggelse igennem styrke, og fysiologisk opvarmning.

Alt efter niveau, vil der kunne tilgå aerob og anaerob træning, løbetræning og kostvejledning tilpasset dit niveau. Oplev en træner der forstår livets nuancer og vil guide dig jordnært til dine mål.

Julie herhold
BJJ, SELVFORSVAR, CARDIO, STYRKE

Julie Herhold er dedikeret inden for Brasiliansk Jiu-Jitsu og har gennem sine mange år i kampsport mod primært mænd tillært sig en realistisk forståelse for selvforsvar.

Hendes tilgang til kampsport og fitness er for alle og inkluderer cardio, styrketræning, Jiu-Jitsu og selvforsvarsteknikker, men vigtigst af alt, er det skræddersyet til dig.

Gå skridtet videre med en træner, der er mor med familie og forpligtelser og forstår, at livet kan være uforudsigeligt, og at fitness skal passe til dig.

FURKAN LGU
STYRKE, CARDIO

Mød Furkan, din dedikerede personlige træner. Med blot 1 års erfaring inden for kampsport har han ikke kun opnået fysisk styrke, men også tabt imponerende 25 kg på ét år gennem seriøs træning, cardio og disciplinen fra kampsport.

Hans grundlæggende viden inden for kost og træning er fundamentet for at hjælpe dig med at nå dine mål. Han er dygtig til at tilpasse sig dit niveau og samtidig presse dig til, at opnå mere end du troede var muligt.

Lucas Andersen
GRAPPLING

Lucas Andersen, din personlige træner i Odense C, bringer ikke kun en imponerende erfaring indenfor brydning, BJJ og No-Gi Grappling.

Med en barndom i brydning, en ungdom i Jiu-Jitsu, et sort bælte i BJJ og flere mesterskabstitler, tilbyder Lucas skræddersyede træningsprogrammer, der fokuserer på dit behov.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren, guider Lucas dig med motivation og teknisk ekspertise.

JOHANNES RAVN JEPPESEN
STYRKE, GENOPTRÆNING

Mød Johannes Ravn Jeppesen, en erfaren MMA-kæmper med flere års baggrund indenfor træning, undervisning og kampsportkampe.

Johannes tilbyder personlig træning, der kombinerer cardio, styrke og kampsportsundervisning 1:1. Med sin ekspertise guider han dig gennem effektive træningsprogrammer, der ikke kun forbedrer din fysiske kondition, men også polerer dine kampsportfærdigheder.

Uanset om du er nybegynder eller ønsker at finjustere dine teknikker, er Johannes klar til at skræddersy træningen til dine individuelle mål. 

Great Danes har dygtige instruktører, der brænder for træning og for at hjælpe andre med deres udvikling. Derfor får alle instruktører også tilbuddet om, at stille sig personligt til rådighed som personlige trænere i klubbens lokaler. 

Klubbens lokaler indeholder styrketræning, cardio maskiner, mulighed for genoptræning, rene faciliteter, bad, omklædning, sauna og kampsports udstyr. Det giver de optimale rammer for en effektiv personlig træning i Odense C til dig.

Tag direkte kontakt til en af vores personlige trænere for at aftale nærmere om træningsdage, -tider, mv.