I Great Danes har vi fokus på generel forebyggelse af smittespredning. Det er ikke kun Covid-19, vi forebygger, det er alle sygdomme.

I en kampsportsklub er man tæt på hinanden, fordi sporten indebærer nærkontakt. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på risiko for smitte mellem udøverne i det hele taget.

Vi har rengøring flere gange i ugens løb. Derudover sprayer vi løbende vores lokaler, måtter, udstyr, inventar, mv. med desinfektions middel, der når ind steder, hvor man normalt ikke ville kunne tørre af med en klud. Medlemmerne bliver mindet om, at vaske træningstøj, gå i bad, klippe negle inden træning og holde deres eget udstyr desinficeret.

Klubben bruger sin lukkede Facebook medlemsgruppe til at dele information om eventuelle smittespredninger i klubben eller hos enkelte medlemmer. Medlemmerne er gode til at være på forkant og oplyse, hvis de oplever sygdom hos dem selv, samt blive væk fra træning og gøre resten af klubben opmærksom på eventuel sygdom.

Det er klart, at med den nye coronavirus, Covid-19, er vi endnu mere opmærksomme. Vi desinficerer oftere og minder løbende vores medlemmer om egen opmærksomhed på fx sygdoms symptomer.