Yoga

Yoga holdet undervises af et af vores faste medlemmer Lea, som er passioneret for Yoga. Smidighed, styrke, træning af nerver og sener, samt ikke mindst balance er Yogas store forcer. Udøveren lærer at mærke sin krop og skabe ro på helt nye måder.

Den koncentration man lægger i at skulle lave de svære holdninger og øvelser er som meditation. Du slipper væk fra hverdagen og er kun hos dig selv og i nuet og det er det, der gør Yoga så populært og eftertragtet.

Yoga class

Yoga er ikke at undervurdere – det giver styrke på et helt andet plan end styrketræning. Du lærer at holde svære positioner i lang tid og skifte til nye svære positioner. Du får muller, mens du bliver smidig.

Vi byder på fællesskab, dejlige lokaler og dygtig undervisning.

Kom og prøv vores hold og mød Lea. Lea uddanner sig hele tiden inden for Yoga ved at deltage i forskellige seminarer og er på dupperne derhjemme, hvor hun træner nye øvelser med sine 2 skønne piger.

Underviser Lea

Du får som medlem i klubben 20% rabat på køb ved Nippon Sport. Find rabatkoden i vores Facebook medlemsgruppe herunder.

Du kan få en prøvetime for 20kr. ved at registrere dig i MyFightbook. Læs om hvorfor det kræver en registrering og betaling på vores medlemsskab side. Læs også vores politik med vigtige opmærksomhedspunkter om træning i klubben under corona pandemien.

Du finder også vores holdtider i løbet af ugen på vores holdplan.

Følg os på vores Facebook side og Instagram profil. Når du er medlem, kan du anmode om medlemsskab på vores lukkede Facebook medlemsgruppe.

Klubben ligger tæt på havnen i Odense C, nærmere betegnet Victoriagade 40-44, 1. sal, 5000 Odense C.

Underviser Lea