Samarbejdspartnere

Rabatkoder og info om aftaler med vores samarbejdspartnere findes i den lukkede medlemsgruppe på Facebook.


Fysioterapeutisk behandling hos Svendborg Sportsklinik

Som medlem af GDFC får du 20% rabat på sportsfysioterapi og træningsvejledning ved Stig Midtiby i Svendborg Sportsklinik.

Stig har både været kæmper og træner på judolandsholdet og har brunt bælte i BJJ. Udover baggrund i kampsport er Stig certificeret sportsfysioterapeut og samarbejder med flere forskellige sportsklubber i Svendborg.

I Svendborg Sportsklinik får du specialiseret behandling rettet imod kampsport af en behandler, der har stor forståelse for sporten, og hvad den kræver af dig. Vi behandler alle typer af sportsskader, hvad enten det er et dårligt knæ eller en hjernerystelse.


Lækkert udstyr fra Fit4Fight

Great Danes medlemmer handler med 20% rabat på ikke i forvejen nedsatte produkter (ej heller mærkerne Adidas, Functional, Bodylab eller Venum grundet inflationen) ved Fit4Fight, som holder sig opdaterede indenfor alt kampsports udstyr.

Klubben benytter sig ofte af deres store udvalg, der er af god kvalitet og samarbejdet bygger på høj og personlig service.


Udstyr til alle stilarter hos Nippon Sport

Nippon Sport blev etableret i 1982 af Frank Fürst, som har solgt kampsportsudstyr til folk med bare fødder.

I dag ligger Nippon Sport butikken på Vesterbrogade 173, som har et bredt udvalg af mange kampsportprodukter, disse brands indegår; Adidas, Venum, Fairtex og Nippon Sports eget mærke (over 25 andre mærker)

klubbens medlemmer får 20% rabat ved køb af alle ikke i forvejen nedsatte produkter hos www.nippon.dk.


Cryoterapi midt i Odense C

Som medlem af GDFC får du 20% rabat på alle turkort hos Cryo by Kronholm i Odense C (dog ikke på tilbudspriser).Cryo by Kronholm tilbyder cryoterapi behandlinger, som er en hurtig eksponering af kroppen for ekstremt kolde temperaturer mellem -110°C til -160°C.

Denne form for behandling bliver benyttet af mange atleter rundt i verden, som et middel mod hurtigere restitution.

Derudover kan cryobehandling også hjælpe mod inflammation og hævelser i kroppen, smertelindring, øget kollagenproduktion, energiniveau, og vægttab.

Mere info på www.cryo-by-kronholm.dk.


Massage hos GJ Massage

GJ Massage er en klinik i Odense M, der tilbyder fysiurgisk massage, cupping behandling, velvære behandlinger og meget mere. De to behandlere, Jesper og Gry, har i starten af 2022 indgået samarbejde med Great Danes.

Klubbens medlemmer får et lille nedslag i prisen på behandling som cupping og massage.


Behandlingerne skal hjælpe udøverne med at få løsnet op i spændinger i kroppen, så de kan performe bedre og holde sig skadesfrie.

Trykte varer fra Axon

ProfilAxon Profil sponsorerer os med drikkedunke med logotryk i 2022. Tak for fint samarbejde!

Uanset om du er på udkig efter muleposer, t-shirts eller andet med tryk, kan Axon Profil hjælpe din virksomhed eller forening, med alt hvad du ønsker af reklameartikler.


Infrarød Sauna fra Luxway Nordic AB, Sverige

Klubben har i samarbejde med Luxway Nordic AB installeret Infrarød Sauna i klubben til gavn for klubbens udøvere og kæmpere.

Kampsport kan være hårdt for kroppen og sauna er en kendt tilgang til skader og øm krop i kampsports verdenen, men grundet landets energikrise har svømmehallerne valgt at slukke for de traditionelle saunaer.

Klubben har derfor nu infrarød sauna, der i langt mere effektiv grad går ind og arbejder direkte i kroppen med infrarød varmebehandling, samt antiinflammatorisk behandling.

www.luxway.se kan man købe infrarød sauna i forskellige størrelse, som leveres hurtigt og kan monteres og tages i brug samme dag. Du skal blot bruge en stikkontakt grundet sauanens lave energiforbrug.


Støt klubben via OK

Tilmelder du dig med kort eller app og tanker ved OK, giver OK klubben 5 øre pr. liter, der tankes.

Hent OK-appen, hvor du plejer at hente apps

For at komme i gang med at støtte din klub eller forening med OK-appen, skal du hente den, hvor du plejer at hente apps til din telefon.

Husk at tilmelde betalingskort eller MobilePay, samt vælge Great Danes Fight Club under sponsorstøtte.

Hent appen til din telefon herunder – nemt og hurtigt.


Se OK’s video om, hvordan du nemmest støtter klubben ved at tanke benzin via app eller kort.