Old Boys

Holdet er for mænd, der er friske på at røre på sig og prøve kræfter med kampsport. Old Boys er mænd, der kan mærke at kroppen måske ikke er, som den engang var, men stadig vil presse den lidt og i godt selskab.

Træningen vil byde på god opvarmning og varieret træning. Træningen kan bestå af spark og slag på puder, sække og med boksehandsker. Der kan også være nærkontakt én dag og en anden bare træning af teknikker og hård workout med reb, kettlebells og andre redskaber.

Claus er holdets træner og med sin tidligere erfaring indenfor kampsport og generel træning, vil han sørge for en god balance i træningen, så alle kan være med og går derfra i godt humør.

Du kan få en prøvetime for 20kr. ved at registrere dig i MyFightbook. Læs om hvorfor det kræver en registrering og betaling på vores medlemsskab side. Læs også vores politik med vigtige opmærksomhedspunkter om træning i klubben under corona pandemien.

Tjekliste til første gang

  • Når du kommer første gang, medbringer du træningstøj, vanddunk og håndklæde. Vi har et stort omklædningsrum og et lækkert bad.
  • Træningstøj skal være uden knapper og lynlås og være rent.
  • Husk at komme med korte negle, så du ikke kommer til at rive en sparringspartner under træning.

Hvis du har spørgsmål til træningen og holdet, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Klubben ligger tæt på havnen i Odense C, nærmere betegnet Victoriagade 40-44, 1. sal, 5000 Odense C.