Instruktører

Læs mere om alle vores dedikerede og erfarne Head Coaches og instruktører herunder.

Martin Kampmann

Head Coach MMA Elite

Martin Kampmann er tidligere professionel MMA-fighter og debuterede i UFC i mellemvægtsklassen i 2006. Kampmanns base og ringhjørne var desuden en af de ti største klubber i verdenen, Team Alpha Male. Et godt ground game og disciplin er blot nogle af de begreber, der beskriver ham. Kampmann har kæmpet foran mere end 16.000 tilskuere og er et stort og respekteret navn i UFC-verdenen, hvor han har vundet 20 ud af 27 kampe. I Kampmanns undervisning vil man mærke den erfarne kæmper og den passionerede underviser og måske være så heldig at opleve et par af hans dance moves 😉

Luiz Lyra (BJJ Black Belt)

Head Coach BJJ

Luiz er fra Brasilien og startede sin BJJ-karrierer i 2004, hvor han fik mulighed for at kommet væk fra gaden via et BJJ-socialt projekt. Fra 2007 kæmpede han som atlet for Gracie Humaita (Rio de Janeiro) og flyttede i 2014 til Danmark. Han har stor kamperfaring fra et utal af turneringer i Brasilien og Europa, som indtil nu har resulteret i 20 medaljer. Luiz er en dygtig underviser, som giver plads til styrkerne hos hver enkelt. Han er fokuseret, ambitiøs og finder ofte kreative veje til submissions (uden at afsløre for meget.. pas på dine håndled)

David Rosmon (BJJ Black Belt)

Head Coach No-Gi Grappling

David Rosmon var allerede sortbælte i karate, da han i 2006 begyndte at praktisere MMA og grappling. Han har vundet mange titler igennem sin karriere og blev gradueret til BJJ sortbælte af Dean Lister i 2016. Både inden for MMA, Grappling og BJJ har han optrådt både på den danske og den udenlandske scene. Han har vundet 29 grappling kampe ud af 43. Træningen vil i høj grad være koncept baseret, progressiv og med fokus på elevers forståelse af de underliggende elementer i teknikkerne.

Edis Bazdarevic

Head Coach K-1

Edis er født i Sarajevo, Bosnien-Hercegovina,. Han begyndte fuldkontakt kampsport i 1993 og havde sin første af 18 kampe i 1995, hvoraf han har vundet 13 kampe gennem tiden. I 1998 deltog Edis i fuldkontakt Verdensmesterskabet i Dubrovnik, Kroatien og fik i 1999 sit sorte bælte i Kick Boksning. Derudover blev Edis nr. 1 i Bosnien i 2004 i fuldkontakt, samt nr. 2 i low-kick og fuldkontakt i 2005 også i Bosnien. Edis er trods sine hårde og tekniske slag og spark en utrolig hjertevarm person, som for nyligt er kommet til Danmark, men allerede mestrer danske sætninger, hvilket siger noget om Edis’ dedikation og disciplin.

Jonas Courdt Nielsen

Instruktør MMA Regular

Jonas er en af klubbens MMA Pro kæmpere, som træner under Martin Kampmann. Han debuterede for nyligt som pro ved Cage Warriors, hvor han vandt i første runde. Jonas havde 6 amatørkampe, inden han gik pro og har nogle års erfaring som instruktør i daværende Supreme Combat. Jonas elsker at undervise og gøre fighterne endnu bedre i deres game.

Jonas Schmidt Christensen

Instruktør MMA Regular

Jonas har dyrket MMA i adskillige år og har undervist på eliteplan. Han bruger sin sin erfaring og sine kompetencer som underviser til at styrke nye medlemmer i MMA i deres grundlæggende teknikker, inden de sendes videre til Elite holdet. Jonas træner også under Martin Kampmann og drager teknikker og øvelser ind i sin egen undervisning af elever.

Artem Petrov

Instruktør Freestyle Wrestling

Artem har 10 års solid brydebaggrund fra Litauen, hvor han har deltaget i mange konkurrencer og niveaumæssigt befundet sig på nationalt topplan.
Artem er fristilsbryder, og han er for nyligt begyndt at dyrke MMA i GDFC. Netop fristilsbrydning er en god base at bygge videre på i MMA.
Artem glæder sig til at inspirere andre og dele ud af sin erfaring fra fristilsbrydningens ædle kunst.

Oliver Hempel

Instruktør Fighter Kids

Oliver har i 4 år arbejdet med unge med særlige behov på Klintebjerg Efterskole, hvor Oliver har indført BJJ træning som ugentligt aktivitet. Derudover har Oliver assisteret med undervisningen på BJJ børneholdet i CulturArte kulturhus i Glamsbjerg. Han er desuden BJJ lilabælte. I sin undervisning af børnene, vil Oliver lægge vægt på, at de skal opnå færdigheder i form af selvtillid, disciplin og respekt for hinanden, samt opnå styrke, nye venner og et godt sammenhold. Oliver træner MMA under Martin Kampmann.

Mark Hansen (BJJ Brown Belt)

Instruktør Fighter Kids

Mark har mange års erfaring med kampsport. Han trænede og kæmpede MMA i sine yngre dage og er sidenhen slået over i The Gentle Art; Brasiliansk Jiu-Jitsu, som han holder meget af. Han har to piger, der dyrker BJJ, og han glæder sig til at skabe et børnehold i GDFC, hvor fritidsaktiviteten for de små og unge bliver en kombination af sjov og træning.

Peter Kirkegaard

Instruktør BurnOut Fitness

Peter er tidligere MMA kæmper og trænede MMA i mange år. MMA blev afløst af træning i fitnesscentre, hvor cardio- og styrketræning har været en fast del af Peters hverdag. En træning for Peter skal være motiverende og inspirerende, hvilket er nøgleord han bringer ind i Fitness MMA. Peter får energi af at give andre en fed oplevelse og vægttab, øget styrke og mere energi og glæde i hverdagen til holdet vil bare være bonus oven i.

Marcin Youshyn (BJJ Brown Belt)

Instruktør No-Gi Grappling formiddag

Marcin Youshin instruktør i No-Gi

Marcin er en alsidig udøver indenfor BJJ og No-Gi med 8 års erfaring. Han har udforsket begge områder i Danmark, Polen, Canada og Tyskland, hvor han også har vundet mange medaljer og titler i store stævner som Grapplers Quest, NAGA, Danish Open, DGL og Polish Championship med motto’et “go hard or go home” i baghånden. Marcin nyder at videregive viden til sine elever, finde tid til hver elev og sørge for et godt træningsmiljø.

Følg os på Facebook, YouTube og Instagram.