Topklasse undervisning – uden at overdrive!
Kampsport i Odense har, med åbningen af Great Danes Fight Club, fået en helt ny betydning.
Vi har samlet flere af landets bedste kampsports udøvere under ét tag – og de er der for at undervise dig!
Hos GDFC får du undervisning i topklasse af dedikerede instruktører med mange års erfaring indenfor konkurrence-træning, hverdags-træning, undervisning og vejen helt til tops.
Passionen for sporten har bragt dem til der hvor de er i dag og undervisningen i GDFC er baseret på deres mangeårige erfaringer indenfor elitesport.

De er alle kendte i deres sportsgrens miljø og har valgt at undervise i GDFC for at give dig den bedste oplevelse af det, de selv holder så meget af.
Ønsker du blot at træne og få lidt sved på panden eller stille op i konkurrence og kamp, så er instruktøren der for dig, hvilket gør GDFC til det helt rigtige sted at træne kampsport i Odense.

Dygtige undervisere lyder godt, men hvad med træningen??
Kampsportsklubben ligger i Odense C og tilbyder MMA, BJJ, Judo, K1, No-Gi/Grappling, FighterKids og fra juni 2019 også MMA FITNESS.

Du kan derfor både træne stående og gulvkamp – med og uden gi – og en kombination af det hele. Du kan træne ubegrænset på alle hold for én pris om måneden eller betale et drop in beløb pr. træning. Vi ligger i Odense C tæt på havnen.

Dig, din søster, din nabo, din søn…
Vi byder alle velkomne – også børn, som kan træne hos os på vores børnehold Fighter Kids hele to gange om ugen til halv pris af vores månedskontingent. Vi er ikke et endnu et fitness center i Odense, eller en personlig træner, der guider dig gennem et vægttabsforløb eller et hold med selvforsvarskursus. Vi er til gengæld et godt gammeldags dog fornyet og moderne kampsports klub, hvor du kan træne på en lidt sjovere facon ved at dyrke kampsport og på den måde tabe dig og få strammet op, øge din selvtillid og blive stærkere i din balance og få teknikker og viden, der giver dig mulighed for at forsvare dig selv i ubehagelige situationer. Vi vægter et godt sammenhold, hvor der er plads til alle, hvor alle kan finde et hold, der passer til deres temperament og hvor man går glad hjem hver gang.

“I er lidt pebrede!”
Vi anser os selv som en billig klub, da vores udbud af trænere og hold, som man kan træne ubegrænset på, er af høj kvalitet sammenlignet med prisen. Vi holder desuden vores lokaler og faciliteter rene og pæne, vi er fantastisk placeret i byen og vi er nemme at komme i kontakt med, både i klubben og via mail og Facebook. Kontingentet går til at vedligeholde alt dette.

Har vi fanget dig??
Kig forbi, vi bider ikke 😉 Vi har kaffemaskine og vores bestyrelse er stort set altid repræsenteret i klubben i åbningstiden. Læs også mere om vores hold, instruktører og børnehold under de forskellige faner og kontakt os endelig på mail eller Facebook, hvis der skulle være spørgsmål. Vi svarer hurtigt!

Går du med en fornemmelse af, at du vildt gerne vil træne, men stadig ikke er sikker. Så kig forbi til en uforpligtende gratis prøvetime – du får en gratis time på hvert hold, vi har, så du kan finde det, der passer bedst til dig.

Læs anbefalinger af klubben på Facebook her.

Facebook
Facebook
YouTube
Instagram