BurnOut Fitness er fitness i Odense C, der er intens, styrke og cardiobaseret og med sindssygt mange kreative og anderledes øvelser, der bare gør træningen en del sjovere at møde op til!

Der bliver arbejdet med boksning samt spark på puder og skyggeboksning sammensat i serier, samt effektive øvelser med funktionel cardiotræning samt coretræning.

Så er du interesseret i hård men virkelig sjov træning, så er BurnOut Fitness lige noget for dig, lige meget om du er mand eller kvinde, ung eller gammel.

Kom op og få dagen nulstillet eller få hilst på Peter og set holdet, inden du prøver første gang. Uanset, har vi kaffe på maskinen 🙂

Læs mere om priser og indmeldelse her.

Bær tøj, du kan svede og bevæge dig i. Vi har omklædning til kvinder og mænd, samt bad. Medbring også gerne drikkedunk, der kan dog købes kildevand i automaten.

Med tiden kan det blive rart med egne handsker, så man ikke skal dele med andre – det kan være lidt svedigt. Kig evt. på www.NipponSport.dk, du skal købe 16oz boksehandsker eller almindelige MMA handsker, hvor fingrene er frie.

Facebook
Facebook
YouTube
Instagram