Fighter Kids Børnehold

Hos GDFC tilbyder vi spændende, sjov og lærerig kampsport for børn i alderen 5-13 år.

Vores instruktører er Oliver og Mark, som du kan læse mere om her.

Om træningen for Fighter Kids

Undervisningen har fokus på, at give børnene en solid base i Brasiliansk Jiu-Jitsu (BJJ). Vores børnehold i GDFC hedder Fighter Kids og er for børn i aldersgruppen 5-13 år.

BJJ har en oprindelse i selvforsvar, der den dag i dag stadig er i fokus i undervisningen af både børn og voksne. De, der træner BJJ, oplever generelt at få en større selvtillid og at blive mere afbalanceret i deres hverdag og i samværet med andre.

Det giver en enorm fordel for børn, der træner BJJ, at de får lov til at tumle med hinanden og på den måde får stillet deres trang til at ”slås” til hverdag ved at træne med hinanden under kontrollerede forhold. Der vil i øvrigt være snak om respekt og forståelse for hinanden, som er et vigtigt emne i al kampsport for børn.

Derudover vil der være leg som stikbold og forhindringsbaner, der giver børnene et pusterum, så de har bedre koncentration, når de skal lære den tekniske undervisning.

Fokus er, at børnene skal have en sjov og lærerig oplevelse, få mere selvtillid og få et godt kammeratskab til hinanden.

Træningstøj

Træningen foregår i en dragt kaldet en gi. Man har desuden et bælte om livet, som holder overdelen samlet. Under dragten har børnene enten t-shirt eller rashguard på. Nogle vælger også at have et par tætsiddende shorts på under bukserne.

Man kan søge på “BJJ gi børn” eller hvis man ønsker at søge på udenlandske sider “BJJ Kimono kids”. Vi foreslår at man kigger lidt på mærket Tatami, som er nogle gode gi’er til en god pris.

Bliv ført ajour om holdet og klubben:

Fighterkids har deres egen Facebook medlemsgruppe Fighter Kids (GDFC) – Medlemsgruppe, hvor man vil blive holdt ajour om arrangementer, ændringer m.m. på holdene.

Når man som forælder har meldt sig ind på vegne af sit barn under fanen Indmeldelse, kan man anmode om at blive medlem af gruppen på Facebook.

Kig forbi 🙂

Dit barn kan få en gratis prøvetime, kigge på eller få en snak med instruktøren.

Der er kaffe i vores maskine og et opholdsrum, hvor man kan følge sit barns undervisning, samt sludre med de andre forældre.

Facebook
Facebook
YouTube
Instagram